Proiectul dezvoltat de Plaza Centers la Brasov va avea 1.500 de apartamente

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 15:12
1564 citiri
Proiectul dezvoltat de Plaza Centers la Brasov va avea 1.500 de apartamente

Aura Investments si Plaza Centers vor construi 1.500 de unitati rezidentiale in Poiana Brasov, investitia totala fiind de 180 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al companiei, cele 1.500 de apartamente de lux situate pe o suprafata de 67.000 de metri patrati deasupra vechiului Brasov vor putea fi rezervate incepand cu data de 22 decembrie, companie deschizand un show-room de prezentare situat pe drumul catre Poiana Brasov.

Proiectul Primavera Valley View va fi derulat in cinci etape, pe o perioada de cinci ani de la obtinerea autorizatiei de construire.

Proiectul Primavera Valley View este derulat in cooperarea intre Aura Investments, Plaza Centers si Bar-On Adam Structures. Cele trei mari companii realizeaza in Romania, cu numele Primavera, peste 3.000 de apartamente in Bucuresti, Ploiesti, Snagov si Brasov si peste 22.000 de metri patrati, spatii pentru birouri.

Plaza Centers, divizie a companiei israeliene Elbit Medical Imaging, a cumparat o participatie de 75 la suta din proiectul Casa Radio, care va fi finalizat in sase ani, investitia fiind estimata la aproximativ un miliard de dolari.