Targul National Imobiliar iti ofera "totul" pentru casa ta

Joi, 19 Mai 2011, ora 15:16
1657 citiri
Targul National Imobiliar iti ofera "totul" pentru casa ta

Targul National Imobiliar (TNI), intitulat "Casa Ta si Totul pentru Ea" se afla la cea de-a opta editie si iti promite prezentarea unor ansambluri rezidentiale in premiera, oportunitati imobiliare si prezentari ale ultimelor tehnologii in materie de constructii.

"La Targul National Imobiliar (TNI) toti au de castigat: atat expozantii, cat si vizitatorii. Companiile isi pun in aplicare strategiile Business-to-Business (B2B) si Business-to-Consumer (B2C), avand rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiaza de ofertele promotionale valabile in perioada targului si de foarte multe surprize, premii si cadouri", declara Adrian BERCEA- Director General BDOBC, organizatorul evenimentului.

Evenimentul se adreseaza atat companiilor din domeniile imobiliar, constructii si financiar-bancar, cat si publicului interesat de consultanta, achizitii de apartamente, case, terenuri si spatii de birouri.

Noutatile acestei editii constau in lansarea celor mai recente concepte de constructii in stil ECO, promovarea solutiilor alternative de energie pentru uz caznic si a sistemelor de filtrare si purificare a aerului si apei din locuinte.

Companiile care au ales sa-si demonstreze performantele si sa lanseze produse si servicii noi in cadrul Targului National Imobiliar (TNI), beneficiaza de efortul echipei BDOBC in crearea, consolidarea imaginii companiei si pozitionarea pe piata de profil.

Vizitatorii editiei TNI “CASA TA si TOTUL PENTRU EA”  sunt premiati inca de la intrarea in Palatul Parlamentului cu peste 50 de publicatii imobiliare gratuite si inscriere la tombolele organizate in perioada evenimentului.

Companiile si partenerii media au pregatit deja multe surprize si premii pentru cei ce le vor vizita standurile in cadrul TNI, cum ar fi: abonamente la reviste, decoratiuni si vouchere.

Organizatorii promit un “show” de mari proportii si sustin ca evenimentul va atrage vizitatorii prin prezentarea unor ansambluri rezidentiale in premiera, prin oportunitatile imobiliare, printr-un program extensiv de conferinte si prin prezentarea celor mai eficiente sisteme de incalzire a locuintelor.

Targul se desfasoara in perioada 26-29 mai, la Sala Unirea, din cadrul Palatului Parlamentului. 

Biletul de intrare este de 5 lei.

 

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#apartamente, #piata imobiliara, #sector imobiliar, #targul national imobiliar, #tni , #Apartamente