Westhouse Group construieste 400 de apartamente in Constanta

Joi, 27 Martie 2008, ora 16:18
1759 citiri
Westhouse Group construieste 400 de apartamente in Constanta

Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a demarat lucrarile pentru primul sau proiect rezidential, Oasis Residences, amplasat in nordul orasului Constanta, ce va include 409 apartamente si va fi terminat in decembrie 2009.Proiectul Oasis Residences se desfasoara pe o suprafata de 27.100 metri patrati de teren, din care peste 8.000 de metri patrati sunt destinati spatiilor verzi, terenurilor de joaca pentru copii, unui teren de tenis, unei alei de promenada de-a lungul lacului Siutghiol, unui debarcader si unui spatiu de ancorare pentru ambarcatiunile rezidentilor.


Ansamblul este compus din zece cladiri, in regim Subsol + Parter + 5, 7 sau 10 etaje si cuprinde in total 409 apartamente de tip studio, apartament cu doua camere, apartament cu trei camere, penthouse. Acestora le corespund 415 locuri de parcare subterane si supraterane.


Apartamentele vor avea o suprafata construita cuprinsa intre 48 si 180 de metri patrati, in functie de numarul de camere si de suprafata teraselor aferente. Preturile variaza in functie de suprafata locuintei, de orientarea cladirii fata de panorama spre lac, zona in care aceasta este amplasata, dar si de finisajele pentru care locatarii opteaza.


Complexul dispune de un program de eficientizare a serviciilor de exploatare a cladirilor, Building Management System (BMS), care permite reglarea in mod inteligent a consumului de energie si caldura, administrarea eficienta a iluminatului spatiilor comune din interior si exterior, managementul securitatii ansamblului rezidential.


Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a anuntat la inceputul anului, investitii in Romania de circa 1,5 miliarde de euro in proiecte imobiliare pana in 2014. Primele proiecte ale Westhouse Group sunt trei ansambluri de locuinte in judetul Constanta: Oasis Residences, Central Apartments si Corallia Residence, ce presupun o investitie totala de 50 milioane euro. Compania mai are in pregatire, pe termen lung, alte 16 proiecte atat in Bucuresti cat si in restul tarii.


Compania a fost infiintata in anul 2005 si este detinuta de RomReal, firma cu actionari norvegieni, listata la Bursa din Oslo, foarte activa pe piata de real estate din zona estica a Europei.