Cartierul rezidential Edenia Titan din Capitala s-a extins

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 09:39
1822 citiri
Cartierul rezidential Edenia Titan din Capitala s-a extins

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut de IMMOFINANZ Group, a anuntat incheierea oficiala a lucrarilor de constructie si livrarea apartamentelor din cadrul celei de-a doua faze de dezvoltare a proiectului rezidential Edenia Titan.

O data cu aceasta livrare, capitalul investit de Adama in ultimele 12 luni in cartierul Titan din Bucuresti ajunge la 14,1 milioane euro, concretizandu-se in 210 apartamente. Finalizarea Edenia Titan 2 se adauga celor 84 de unitati recent livrate in cea de-a doua etapa de dezvoltare din Evocasa Optima. Portofoliul de locuinte construite de Adama in cartierul bucurestean depaseste astfel 950 de apartamente.

A mai "rasarit" un bloc

Cea de-a doua etapa de constructie din Edenia Titan este compusa dintr-o cladire de 11 etaje si 126 de apartamente de una, doua si trei camere. Investitia doar pentru aceasta faza a proiectului a ajuns la 8,7 milioane euro, lucrarile fiind demarate in luna octombrie 2012 si finalizate in aceasta toamna.

Persoanele interesate pot alege apartamente cu la diferite suprafete si finisaje.

Suprafetele apartamentelor variaza de la 45 la 148 mp, o parte din unitati beneficiind si de terase spatioase sau gradini proprii, cum este cazul apartamentelor aflate la parterul blocului. In incinta ansamblului, sunt disponibile si locuri de parcare si boxe de depozitare, aflate in subsolul cladirii.

#cartier rezidential, #cartierul Edenia Titan , #Cartier rezidential