A"Sydney ResidenceA" - sau ce poti face cu 20 milioane euro

Luni, 03 Aprilie 2006, ora 13:42
1545 citiri

Compania australiana South Pacific Group va investi 20 milioane euro pentru constructia cartierului rezidential Sydney Residence. Australienii vor sa initieze in Romania conceptul de A"smart houseA".

Sydney Residence, complex rezidential compus din 102 vile, ofera posibilitatea tehnica de reglare, la nivelul fiecarei unitati locative, a unor variavile precum temperatura, nivel al luminii, muzica in toata locuinta, prin intermediul unui calculator central ce poate fii accesat din orice locatie.

Ansamblul este amplasat in zona Tunari, in apropierea padurii si a lacului

Sydney Residence ofera patru tipuri de locuinte Primul tip are o suprafata de 142 mp, cu un teren de 170-185 mp, cu doua spatii de parcare in curte. Al doilea tip are o suprafata de 160 mp, cu 165-265 mp teren, incluzand o gradina. Cea de a treia optiune ofera o suprafata de 187 mp, fara garaj si una de 220 mp cu garaj. Terenul are o suprafata cuprinsa intre 225-240 mp, cu trei locuri de parcare, unul in garaj si doua in curte. Ultima varianta ofera suprafata de 225 mp, cu un teren de 180-200 mp, cu doua locuri de parcare in garaj si doua in curte.

South Pacific Group aduce in Romania experienta in constructii la scara larga si dezvoltari de proiecte internationale in domenii ca cel bancar, finante, arhitectura, design si inginerie.

Lucrarile la Sydney Residence, o investitie de 20 milioane euro, vor incepe in primavara anului 2006, urmand a fi terminate in 2007. Recent s-au demarat lucrarile la amenajarea drumului de acces. Imobilele Sydney Residence pot fi achizitionate cu o rezervare de numai 5.000 euro, avansul de pana la 30 la suta putand fi achitat la demararea lucrarilor, iar restul de 70 la suta, la predarea casei, unde se gasesc toate facilitatile incluse.

Sistemul oferit de South Pacific Group, in colaborare cu unele dintre cele mai solide banci din Romania este flexibil. In ceea ce priveste pretul, cu o variatie intre 139.000 euro plus TVA. 227.000 euro plus TVA, cu certitudine este cel mai bun pe piata la acest moment. El include aerul conditionat, mobilierul, bucataria si baia utilate, gazonul pregatit, drumurile asfaltate. Inca un avantaj oferit de aceste vile este costul scazut pentru intretinere, datorat sistemului de izolatie.

BANII NOSTRI - COTIDIAN ONLINE DE FINANTE SI AFACERI