Promotii nastrusnice pentru case

Vineri, 01 Mai 2009, ora 20:38
2490 citiri
Promotii nastrusnice pentru case

In ciuda crizei financiare, dezvoltatorii tin cu dintii de preturi si spera sa-i atraga pe clienti cu diferite produse oferite drept bonus.

Oricine poate deveni agent imobiliar peste noapte, fara specializare si contract de incadrare. Trebuie doar sa gaseasca "victima" potrivita, sa o convinga sa cumpere o casa de la o firma anume si se alege astfel cu 500 de euro, bani in mana.

Aceasta este ultima "scorneala" la care au recurs dezvoltatorii si marii detinatori de locuinte noi pentru a-i ademeni pe clientii nehotarati. Blocajul de pe piata imobiliara a dat frau liber imaginatiei comerciantilor de case, care au trecut de la bonusuri "banale" ca locul de parcare gratuit si utilarea bucatariilor la masini-cadou, sisteme de aer conditionat si chiar plasme.

Specialistii din domeniu spun ca, pentru clienti, cele mai bune oferte sunt scaderile de pret, iar obiectele-cadou nu-i motiveaza neaparat sa cumpere.

Masini si plasme, la pachet

Primii trei cumparatori ai unei case in Magurele primesc drept bonus un autoturism VW Polo, de la vanzatorul Casa Spania Residence. Dezvoltatorul complexului Maior Coravu Central Apartments le ofera clientilor o plasma de mari dimensiuni, in timp ce Sara Residence le face cadou o boxa.

Benevo, un "magazin" cu un portofoliu de peste 800 de apartamente in Capitala ofera agentilor imobiliari ad-hoc 500 de euro daca-si conving un prieten sa cumpere o locuinta si 200 de euro in cazul in care acesta o inchiriaza. "Este un sistem de lucru piramidal, care a dat rezultate si in alte categorii de retail", afirma Daniela Iosif, PR Benevo. Promotia este abia la inceput si nu a atras mai multi clienti pana acum.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case, # ieftinire, # criza, # piata , #Case ieftine