Case ieftine de vacanta la mare. In Bulgaria si in Turcia

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 00:22
3867 citiri
Case ieftine de vacanta la mare. In Bulgaria si in Turcia

Cea mai ieftina locuinta de vacanta e o garsoniera de pe litoralul bulgaresc care costa in jur de 24.000 de euro. Romanii care au bani pusi deoparte si nu sunt atrasi de investitii in Romania pot profita de scaderea preturilor pentru a-si cumpara o locuinta de vacanta in statele din apropierea tarii noastre.

Criza a facut ca in zona de litoral a Bulgariei preturile locuintelor noi sa scada chiar si la 600 de euro/metrul patrat construit.

Cele mai mici preturi pentru o unitate locativa intr-o constructie noua sunt in Bulgaria. Analistii au spus ca in ultimele luni valoarea lo­cuintelor din zona de litoral a Bulgariei a scazut deoarece s-a construit foarte mult, iar cererea nu a crescut in acelasi ritm.

Astfel, in Sunny Beach, un apartament de 60 de metri patrati intr-un ansamblu rezidential nou costa sub 40.000 de euro. O garsoniera costa in jur de 24.000 de euro. In noile ansambluri rezidentiale din Nisipurile de Aur si din Balcik preturile pe metrul patrat construit tind spre 900-1.000 de euro.

Un apartament cu doua camere costa 45.000 de euro. O varianta mai ieftina o constituie achizitionarea unei case vechi. O casa cu peste 1.000 de metri patrati de teren costa 55.000-60.000 de euro.

Apartamente si vile la preturi mai mici de 100.000 de euro se pot gasi si in zonele turistice din Turcia, populare in Romania, precum Kusadasi, Marmaris sau Fethiye. Case la preturi rezonabile se pot gasi si in Grecia, atat in partea continentala, cat si in insule.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case, # vacanta , #Case vacanta