Bucurestiul va avea chirii scumpe si in 2006 - 08 Aprilie 2006

Sambata, 08 Aprilie 2006, ora 07:30
1095 citiri

Bucurestiul va ramane in 2006 una din capitalele europene cu un nivel ridicat al chiriilor pentru spatiile rezidentiale de lux, sunt de parere analistii imobiliari.Apartamentele noi de lux vor fi in continuare cele mai cerute pe piata pentru inchiriere, cu preturi ce pot atinge un nivel mediu de 2.000 de euro pe luna pentru zone precum Primaverii, Herastrau, Kiselev, Aviatorilor.

in acelasi timp, in blocurile vechi din cartiere marginase, Drumul Taberii, Militari, Balta Alba, Pantelimon, nivelul chiriilor se va diminua simtitor, principala cerere venind, pe acest segment, din partea tinerilor sau a familiilor cu venituri prea modeste pentru un credit ipotecar.

in ceea ce priveste arterele consacrate cu blocuri vechi - Unirii, Mosilor, stefan cel Mare, chiriile se vor plafona la un nivel osciland intre 400 si 1.000 de euro pe luna, urmand ca cererea sa se diminueze mai mult in 2007 dupa ce vor fi finalizate complexele rezidentiale incepute si care vor aduce circa 500 de unitati locative noi numai in blocuri.

Pentru 2006, zonele rezidentiale in care se dezvolta proiectele de lux asteptate deja pentru inchiriere sunt Primaverii, Dorobanti, Aviatorilor, Baneasa, Floreasca.

Cererea pentru inchirierea de vile va fi si in 2006 in crestere, cu toate ca se va situa la circa o treime din spatiul ce va fi oferit pe acest segment. Acest fapt are loc pe fondul oferirii in regim de vanzare a vilelor construite in ansamblurile rezidentiale bucurestene.

Cele mai multe vile ce vor fi oferite la inchiriere vor ramane, si in 2006, cele construite in perioada interbelica, dar renovate si dotate la standarde de varf.

Bloombiz.ro

Directnews.ro - cel mai dinamic site de stiri si comentarii online. Intra, citeste si voteaza cele mai interesante articole. Tu esti editorul!

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.