Cat costa sa stai in chirie in centrele universitare din tara

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 10:38
1756 citiri
Cat costa sa stai in chirie in centrele universitare din tara

Celelalte patru mari centre universitare din tara, in afara de Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta si Timisoara, se pregatesc si ele de primirea studentilor, iar, daca va asteptati sa gasiti locuinte mai ieftine de inchiriat decat in Capitala, va inselati. 

Preturile pornesc, in cel mai bun caz, de la 140 de euro, iar optiunile pentru inchirierea unei garsoniere la un cost de pana in 200 de euro sunt destul de limitate.

Cluj-Napoca

Chiriile incep de la 140 de euro. Acest pret il veti plati lunar pentru o garsoniera aflata la parterul unui bloc de zece etaje, care are o suprafata utila de 41 mp. Apartamentul este situat in zona verde, din Ghergheni, avand acces rapid spre scoli, facultati si mall.

Potrivit anuntului publicat pe imobiliare.ro, garsoniera este semimobilata si este disponibila imediat.

Pentru o garsoniera in zona Marasti, aflata intr-un imobil nou, care este complet mobilata si utilata cu masina de spalat, aragaz, frigider si televizor, chiria urca la 180 de euro. Locuinta este dotata cu acces wireless la Internet, contor gaze, apometre si contor caldura si sunt puse la dispozitie si fier de calcat, cafetiera, hota si uscator de par.

Dezavantajul il constituie dimensiunea, de 22 mp, in care intra camera in sine, bucataria si baia, existand si un balcon. Garsoniera se afla la etajul al patrulea dintr-un bloc nou, construit in 2007, cu sase etaje.

La acelasi pret, puteti inchiria o garsoniera de 42 mp in zona Iris, langa supermarketul Real, la primul etaj al unui bloc din caramida cu patru etaje. Bucataria este complet mobilata si utilata, holul este amenajat cu un loc de lua masa si un birou, iar dormitorul are mobilier modern.

Locuinta are centrala proprie, telefon fix, cablu TV si Internet wireless, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota si televizor.

Pentru 10 euro in plus aveti la dispozitie o garsoniera de 40 mp, in zona Dambul Rotund, la etajul trei al unui imobil aflat la un minut de mers de transportul in comun, potrivit anuntului. In afara de faptul ca este mobilata complet, locuinta este dotata si cu masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, televizor, senzor de fum si cafetiera, in timp ce imobilul are o curte comuna si interfon la intrare.

Citeste continuarea pe ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#chirii, #centre universitare, #inchirieri apartamente, #chirie bucuresti, #pret chirie , #Chirie