Chiria in buricul Bucurestiului: Cat costa sa locuiesti pe Victoriei

Joi, 28 Iunie 2012, ora 08:31
2138 citiri
Chiria in buricul Bucurestiului: Cat costa sa locuiesti pe Victoriei

Calea Victoriei, una din arterele istorice ale Bucurestiului s-a reinventat intr-un important centru de business. Cu nenumarate cladiri de birouri in zona, proprietarii pluseaza la chirie.

Daca lucrezi in zona ultracentrala a Bucurestiului si vrei sa te muti cat mai aproape de locul de munca, ai putea sa dai pe chirie intre 300 si 1.200 de euro.

Business24 iti prezinta cele mai bune oferte din zona ultracentrala a capitalei, potrivit informatiilor oferite de portatul Imobiliare.ro.

Chiria pentru un apartament cu trei camere in zona Victoriei poate ajunge si la 1.200 de euro pe luna. Apartamentul de trei camere este decomandat si are o suprafata utila de 128,35 mp. Situat in imediata apropiere a unor centre financiare precum Europa House sau American House, apartamentul este la etajul 4 intr-un bloc construit in 2009.

Chiria la apartamentele de trei camere:intre 1.200 si 400 de euro

O chirie ceva mai ieftina, de 950 de euro de luna puteti plati pentru un apartament de 90 de mp, care se afla intr-un imobil construit in 1995. Apartamentul se inchiriaza cu mobilier de lux, si electrocasnice precum: masina de spalat vase, cafetiera, robot de bucatarie.

La polul opus, cel mai ieftin apartament de inchiriat de pe Calea Victoriei este la 400 de euro pe luna. Este vorba de un apartament de trei camere mobilat clasic, semidecomandat, cu o suprafata utila de 65 de mp.

Un apartament nemobilat, in aceeasi zona, Piata Victoriei poate fi inchiriat cu 460 de euro pe luna. Locuinta este decomandata si are o suprafata de 72 de mp. Finisajele si dotarile includ gresie in hol, bai si bucatarie, parchet in cele 3 camere, tamplarie termopan, aparate de aer conditionat in fiecare camera.

Chiriile apartamentelor de 2 camere in zona Victorie: De la 300 la 650 de euro

Daca optati pentru un apartament de doua camere in zona Piata Victoriei, preturile pornesc de la 300 si ajung la 650.

Un apartament cu finisaje de lux, complet mobilat si cu o suprafata de 60 de mp se inchiriaza cu 650 de euro pe luna. Apartamentul este decomandat, iar blocul in care se gaseste a fost construit in 1990.

Cea mai mica chirie pentru un apartament cu doua camere in zona Victoriei este 300 de uro. Locuinta are 55 mp si este la etajul 4 intr-un bloc de patru etaje. Apartamentul este semidecomadat si complet mobilat si utilat.

#chirie bucuresti, #apartamente chirie Bucuresti, #nivel chirie Bucuresti, #chirii apartamente Victoriei , #Chirie