Micii comercianti inchid afacerile din magazinul Unirea

Marti, 09 Iunie 2009, ora 09:26
2893 citiri
Micii comercianti inchid afacerile din magazinul Unirea

Centrul comercial Unirea Shopping Center din Capitala ar putea sa ramana gol, dupa ce aproximativ 20 de spatii ale unor magazine mici au fost inchise numai in ultima perioada.

Centrul, aflat in proprietatea familiei Adamescu, a fost unul dintre putinele proiecte pentru care retailerii se luptau in ultimii ani sa obtina spatii de vanzare. La baza inchiderii acestor magazine a stat scaderea vanzarilor de imbracaminte in aceasta perioada, cat si de lipsa unor ancore puternice in aripa Calarasi a proiectului, unde sunt cele mai multe spatii goale.

Printre magazinele inchise in aripa Calarasi se numara Alex Trading, Red Fashion, Tabu Shoes sau Madoc Jeans and Sportswear. Spatiile goale sunt atat la etaje, cat si la parter, inclusiv in aripa Calarasi, unde intrarea se face prin bulevardul Corneliu Coposu, cat si in aripa Splai.

Chiriile medii in aceasta locatie sunt de 40 de euro/metrul patrat lunar, in conditiile in care centrul comercial are cel mai mare numar de vizitatori din Bucuresti, aproximativ 40.000 de oameni zilnic. 

#comercianti, #magazine, #spatii, #unirea, #vanzari , #Chirie