Viata scumpa in centrul Bucurestiului: Care sunt cele mai luxoase locuinte de inchiriat

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 08:45
2649 citiri
Viata scumpa in centrul Bucurestiului: Care sunt cele mai luxoase locuinte de inchiriat

Cei pretentiosi, care doresc sa locuiasca in centrul Bucurestiului pentru a fi mai aproape de locul unde "se intampla totul", trebuie sa scoata din buzunar considerabil mai multi bani, daca doresc sa cumpere, ori sa inchirieze o locuinta in aceasta zona.

Conform unei analize a Anunturiparticulari.ro, chiria din zone ultracentrale, precum Universitate, Unirii ori Victoriei este cu 20-25% mai mare decat in restul Capitalei. Business24 va ofera o lista cu cele mai piperate chirii din aceasta zona.

Cea mai mare chirie ceruta de un proprietar pe Imobiliare.ro este de 1.050 de euro, iar apartamentul are trei camere si este amplasat in zona Universitate, in apropierea hotelului Intercontinental. Apartamentul, renovat recent, este deja mobilat. Din cele trei camere, doua sunt dormitoare, unul avand o suprafata mare, cu pat matrimonial, iar al doilea este mai mic. De asemenea, apartamentul este dotat cu doua bai, din care una are cada, iar a doua cabina de dus.

In plus, in aceasta suma, doritorii au asigurata o menajera, o data pe saptamana, dar si paza 24/24 si videointerfon.

Urmatorul pe lista apartamentelor foarte scumpe din zona centrala se afla in apropierea Ateneului Roman si are 146 metri patrati. Imobilul are cinci camere, din care trei dormitoare, un living si un dining, plus doua bai, o toaleta de serviciu si o bucatarie. In afara de bucatarie, celelalte camere sunt nemobilate pentru a permite fiecarui chirias sa isi decoreze locuinta dupa bunul plac.

Un imobil cu patru camere este pe locul trei in "topul" celor mai mari chirii din zona centrala. Amplasat pin zona Balcescu, apartamentul este mobilat si utilat complet. Cei care inchiriaza acest imobil vor avea la dispozitie doua dormitoare, un living, un birou si patru balcoane. Chiria este de 900 euro.

Tot 900 de euro este chiria pentru un apartament cu arhitectura interbelica de pe Calea Victoriei, din zona Teatrului Odeon. Suprafata apartamentului de patru camere este de 178 metri patrati, iar camerele sunt foarte inalte, de patru metri.

Imobilul este incalzit cu o centrala termica si sobe de teracota austriece de la inceputul secoului XX. Livingul are 60 metri patrati, iar cele doua dormitoare 30 mp, respectiv 42 mp.

La Piata Rosetti se afla un alt apartament scump, amplasat de aceasta data intr-o vila. Imobilul se intinde pe un intreg etaj, are cinci camere si 90 metri patrati, plus o terasa de 50 metri patrati. In plus, chiriasii au acces la curtea comuna si pot parca in fata casei, beneficiaza de videointerfon si securizare electrica. Chiria lunara este de 850 de euro.

Vilele, la fel de scumpe

Nici vilele sau casele nu sunt mai ieftine in aceasta zona. Cea mai mare chirie in zona centrala este de 1.800 euro, vila fiind amplasata in zona Unirii. Imobilul are opt camere raspandite pe 220 metri patrati, este renovat recent si beneficiaza de centrala proprie. De asemenea, vila are demisol, parter, doua etaje si mansarda, iar proprietarii spun ca este ideal si pentru birouri.

De altfel, o vila din zona Piata Victoriei - Titulescu, este scoasa la inchiriat cu 1.750 euro pe luna, negociabil. Imobilul are sapte camere, cinci bai, bucatarie, garaj si doua terase mari. Desi este semimobilata, chiriasii au posibilitatea de a renunta la mobila.

Cladirea are un demisol, unde se afla garajul, doua camere si o baie, parter, unde se gaseste livingul, bucataria si o baie, si doua etaje, unde se mai afla patru camere, trei bai, dressing, doua balcoane si tot atatea terase. Suprafata utila este de aproximativ 267 metri patrati.

#chirii zona centrala Bucuresti, #chirii mari Bucuresti centru, #chirii Bucuresti , #Chirie