Gala SEE Real Estate Awards are loc in mai, la Bucuresti

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 17:55
2138 citiri
Gala SEE Real Estate Awards are loc in mai, la Bucuresti

EuropaProperty prezinta cea de a opta editie anuala a SEE Real Estate Awards, care va avea loc in acest an la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, pe 16 mai 2013.

Editia anterioara a Galei a reunit peste 350 de profesionisti din companii care opereaza in industriile imobiliara, de investitii si constructii din Europa de Sud-Est.

Ca o confirmare a interesului tot mai mare in afacerile imobiliare si in industriile conexe in Europa de Sud-Est, din punctul de vedere atat al dezvoltatorilor cat si al investitorilor, evenimentul acopera Romania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Republica Moldova si Albania.

Premiile sunt decernate unor companii, proiecte si profesionisti care opereaza in regiune. In plus, pentru a patra oara, EuropaProperty introduce SEE Green Awards pentru constructii, iar pentru al treilea an, vor fi acordate patru premii pentru Retailer-ul Anului, incluzand Premiul General si Premiul de Debut.

Un juriu independent de profesionisti din industrie vor vota toate nominalizarile, doua luni inainte de eveniment. Nominalizarile cu cele mai mari scoruri vor fi puse pe lista scurta, care este apoi facuta publica, iar voturile finale vor fi numarate si auditate de catre Ernst & Young.

Pentru a completa aceasta a 8-a editie SEE Real Estate Awards Gala, EuropaProperty organizeaza o serie de sesiuni de discutii, care vor oferi o analiza actuala a pietelor in curs de dezvoltare rapida din Europa de Sud-Est din punctul de vedere al investitorilor imobiliari, dezvoltatorilor si consultantilor activi in aceasta regiune. Acest Forum ofera in plus posibilitatea de a intalni si de a relationa cu cei mai importanti jucatori din piata.

Discutiile vor examina pietele de retail, spatii de birouri, spatii industriale, hoteluri/ agrement si de investitii din Romania, Bulgaria, Croatia si Serbia. Programul include pauze de cafea dimineata si dupa-amiaza, masa de pranz si un cocktail de inchidere.

Nominalizarile se pot face online pe www.seerealestateawards.com

#SEE Real Estate Awards, #premii imobiliare Romania 2013, #Gala Premii SEE 2013 , #Firme imobiliare