Neofort BIZ - o reteta a succesului

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 18:07
5135 citiri
Neofort BIZ - o reteta a succesului

In ziua de astazi toata lumea isi doreste ca afacerea lor sa reuseasca intr-un timp cat mai scurt. Insa, pentru a deveni un nume important pe piata, chiar si cea locala (cand esti din Bucuresti, chiar si doar atat inseamna un lucru destul de mare), evolutia se petrece in timp.

Neofort BIZ, una dintre cele mai mari companii din Capitala, este dovada ca evolutia pas cu pas este cheia succesului.

Ascensiunea treptata este insa tot o ascensiune si in drumul spre varf poti fi dat ca exemplu pentru toti cei care spera sa ajunga cel putin la acelasi nivel. Iar istoria Neofort BIZ este una care poate sa fie luata in calcul si considerata destul de spectaculoasa.

Desi a inceput ca o mica unitate de productie si vanzare de tamplarie PVC, acum compania este un jucator important pe piata de termopane, dar si un dezvoltator imobiliar cu zeci de proiecte finalizate sau in curs de constructie, totul in doar 11 ani de activitate.

Compania Neofort BIZ a inceput activitatea in anul 2005 si, dupa un rebranding in 2012, a devenit un important jucator din piata de New Homes. Nu a fost un drum neaparat usor, dar seriozitatea si echipa, ramase aceleasi de-a lungul anilor, au facut sa se ajunga in acest punct.

Privirea spre viitor - O companie imobiliara de incredere

In acest moment Neofort BIZ are peste 55 de ansambluri rezidentiale finalizate si mai multe proiecte imobiliare in desfasurare. Acestea se intind pe toata harta capitalei, si, chiar daca mai bine de o jumatate dintre cele deja construite sunt vandute, inca pot sa fie gasite suficient de multe locuri in cladiri noi, durabile.

Ce servicii ofera Neofort BIZ si cui?

Practic, firma colaboreaza cu toti cei interesati de constructii imobiliare. Pe de-o parte, acestia au diverse parteneriate cu firme din tara si din strainatate pentru constructia efectiva de ansambluri rezidentiale in Bucuresti.

Treaba companiei nu se opreste insa aici, ei intervenind in procesul de publicitate, de la A la Z, de cand complexul se afla in stadiul de proiect pana cand acesta mai are doar cateva locuri de oferit celor interesati sa cumpere. Mai mult decat atat, compania se ocupa cu relatiile oficiale cu autoritatile, cu avizele si acordurile de constructie.

Pe de alta parte, cumparatorii pot sa apeleze si ei la ajutorul Neofort BIZ si vor primi oferte de cumparare sau inchiriere a apartamentelor existente in ansamblurile construite.

Acestea se gasesc in tot orasul, de la localitatile de la periferie (Pipera, Voluntari, Dobroesti etc.), pana in centrul orasului. Niciun sector nu a ramas fara un complex rezidential de la Neofort BIZ si cele aflate in costructie vor ridica numarul si mai mult.

Apartamentele sunt diverse din foarte multe puncte de vedere, un punct comun ramand totusi calitatea, dar si modalitatile variate de plata si achizitie fiind comune pentru majoritatea ofertelor.

Desi in acest moment firma activeaza doar in Bucuresti, aceasta isi propune ca in viitorul apropiat sa lanseze un portal de imobiliare national, care sa acopere aproape in totalitate ofertele din regiunile si orasele din Romania.

Trecutul nu a fost uitat - termopane si accesorii de cea mai inalta calitate

Firma a aparut in 2005 si pentru o perioada a fost cunoscuta pe piata de constructii ca unul dintre cei mai mari furnizori nationali de termopane.

Termopanele Salamander oferite de Neofort BIZ au fost, inca de la aparitie, unele din cele mai bune de pe piata si continua sa fie, chiar si acum, dupa mai bine de 11 ani.

Compania isi propune in continuare sa ofere termopane de cea mai inalta calitate, dar si alte solutii pentru geamuri, asa cum sunt accesoriile special construite in fabricile proprii.

Mai mult decat atat, prin parteneriate atent selectate cu firme germane sau austriece, printre care Salamander, Veka, Gealan, Rehau, Roto, Saint Gobain, calitatea produselor oferite cumparatorilor din capitala a crescut si mai mult.

Prin puterea exemplului, Neofort BIZ demonstreaza ca toti cei care doresc sa devina anteprenori o pot face cu rabdare si dedicare. Chiar si intr-un domeniu atat de competitiv precum piata de real estate si constructii, singurul sens in care poti merge este inainte, daca te bazezi pe calitatea produselor si serviciilor oferite, precum si pe munca in echipa.

Principala satisfactie a celor de la Neofort BIZ este aceea ca reusesc sa isi multumeasca colaboratorii si sa ofere prin diviziile ei cele mai bune solutii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Neofort imobiliare, #Neofort termopane , #Firme imobiliare