Garsoniere la 16.990 de euro

Miercuri, 24 Octombrie 2007, ora 09:46
1383 citiri
Garsoniere la 16.990 de euro

Doua blocuri pentru nefamilisti au fost modernizate si scoase la vanzare la cele mai mici preturi de pe piata imobiliara.

Garsoniera la 16.990 de euro, apartament doua camere la 33.980 de euro sau locuinta cu trei camere la 36.980 de euro.

Atat costa locuintele scoase la vanzare de agentia imobiliara Nilus si un grup de investitori (persoane fizice) in doua blocuri situate in cartierul Mihai Bravu din Ploiesti.

Preturile, cu mult sub cele ale pietei, au atras deja persoanele cu posibilitati financiare medii, mai multe tranzactii fiind deja incheiate. Spre exemplu, cea mai ieftina garsoniera in zona respectiva costa 25.000 de euro, iar un apartament - minimum 45.000 de euro.

Publicul-tinta: familiile tinere

Garsonierele si apartamentele, cu suprafete cuprinse intre 22 si 45 de metri patrati, au gresie, faianta, tamplarie din PVC si geamuri termopan, iar bucatariile si baile sunt complet utilate.

"Proiectul demarat de noi se adreseaza in special tinerilor care nu-si permit sa-si cumpere un apartament in centrul orasului, dar care viseaza sa aiba propria locuinta", explica Cristina Bucur, directorul agentiei imobiliare Nilus.

In plus, blocurile au centrala termica proprie, iar consumul de energie electrica pentru iluminatul spatiului comun este redus datorita montarii senzorilor de prezenta pe holuri si casa scarii. Reprezentantii agentiei sustin ca in curand vor fi amenajate o parcare destinata locatarilor si un loc de joaca pentru cei mici.

"Cand am vazut anuntul de vanzare al unei garsoniere am crezut ca este o greseala. Am vazut la fata locului despre ce este vorba si acum caut o banca pentru un credit", spune Emil Nicolae, unul dintre ploiestenii interesati de cel mai ieftin proiect imobiliar din oras.

In 2008 se va construi un supermarket

Practic, cele doua blocuri dotate cu toate utilitatile sunt fostele camine de nefamilisti din imediata apropiere a platformei industriale din Ploiesti pe care investitorii le-au modernizat.

"A fost o oportunitate de afaceri pe care nu am putut-o rata. Am cumparat imobilele in urma unei licitatii cu un pret bun, dupa care le-am modernizat. Am preferat sa scoatem la vanzare locuinte ieftine pentru ca suntem adeptii profiturilor mici la un volum de vanzari mare. Chiar si la un pret de 16.990 de euro pentru o garsoniera ne-am acoperit costurile", sustine Cristina Bucur, managerul agentiei imobiliare.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=327902>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.