Merita o garsoniera in Bucuresti 100.000 de euro?

Luni, 14 Mai 2012, ora 08:24
3296 citiri
Merita o garsoniera in Bucuresti 100.000 de euro?

Un complex rezidential exclusivist, calitatea constructiei, calitatea finisajelor sau suprafetele generoase pot fi argumente pentru care o garsoniera din Bucuresti sa coste 100.000 de euro?

Grecia, aflata in plina criza financiara si extrem de atragatoare din punct de vedere al locurilor de vancata pe care le ofera, poate fi tara in care iti poti cumpara o vila extrem de aratoasa, aflata pe o insula cunoscuta, precum Corfu.

Pe o astfel de vila ai putea plati 78.000 de euro, bani in care ar intra un dormitor, o bucatarie, o baie, un etaj si curte pavata.

Mai adauga si faptul ca se afla situata la cinci, sase minute de plaja, la 40 de minute de orasul Corfu Town, care este si capitala insulei.

Cu aceasta imagine in minte sa ne intoarcem la Bucuresti, capitala europeana, in care o garsoniera costa 100.000 de euro. Pe ce s-ar plati banii acestia?

Spre exemplu, o garsoniera de 65 de metri patrati, situata in cartierul Domenii, o zona relativ centrala, costa 100.000 de euro. Argumentele de marketing care sunt folosite pentru aceasta oferta sunt faptul ca blocul este ferite de zgomot, de noxe si de poluarea marilor artere, ca zona este ferita de trafic, aspect important pentru siguranta copiilor.

Blocul este construit in 2011. Vezi fotografii cu acest apartament..

O alta garsoniera, evaluata la 100.000 de euro, se afla in cadrul complexului Monte Carlo Palace. Este situata la etajul doi din 15 al unei cladiri din 2008, mobilata si utilata complet.

Garsoniera are o suprafata utila de 45 de metri patrati.

Herastrau este o alta zona scumpa din Bucuresti. O garsoniera mica, de 39 de metri patrati, intr-un bloc construit in 2009, aflat chiar langa Parcul Herastrau, costa 99.000 de euro.

Zona este exclusivista, spune anuntul, in imediata vecinatate a parcului si a numeroase terase, restaurante, cafenele si clubui de pe malul lacului Herastrau.

Citeste mai multe detalii despre acest apartament..

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi garsoniere lux Bucuresti, #garsoniera Herastrau, #garsoniere scumpe Bucuresti , #Garsoniere