Vanzarile de garsoniere din zona Berceni au un avant fara precedent. Afla mai multe despre aceasta!

Luni, 27 Februarie 2017, ora 15:47
1799 citiri
Vanzarile de garsoniere din zona Berceni au un avant fara precedent. Afla mai multe despre aceasta!

(P) Berceni - cartierul de la periferie, dar totusi foarte aproape de centru

In topul activitatilor din domeniul imobiliar se afla vanzarile de garsoniere din zona Berceni.

Situat in apropierea periferiei sudice a Capitalei, cartierul Berceni ofera locuitorilor sai o serie de avantaje, care il fac atractiv in randul celor care dispun de venituri pana in medie.

In ultimii 40-50 de ani, zona a cunoscut cea mai spectaculoasa evolutie. De la un simplu camp intins si doar cateva locuinte construite si pana la sumedenia de blocuri si ansambluri rezidentiale a fost un drum anevoios, presarat, in final, cu succes.

Dezvoltarea cartierului a fost impulsionata, in anii '80, de planurile ambitioase ale regimului acelor vremuri. Locuintele construite atunci au fost date, in interes de serviciu, angajatilor unor intreprinderi mari, precum IMGB.

Treptat, modernizarea infrastructurii si a transportului in comun, in special a retelei de metrou, construirea de noi unitati de invatamant, a atras un numar din ce in ce mai mare de locuitori.

Actualmente, nu mai putin de 120.000 de locuitori au domiciliul in zona. Practic, construirea de noi imobile a devenit din ce in ce mai dificila.

Conform opiniilor unor specialisti imobiliari, in ultimii ani, majoritatea imobilelor sunt izolate si nu se poate vorbi de un ansamblu sau complex rezidential. Este vorba, potrivit acelorasi surse citate, de unul sa doua blocuri, ce si-au gasit locul prin multitudinea de constructii din anii '70 sau '80. In aceeasi nota se inscriu si vanzarile de garsoniere din zona Berceni.

Lipsa terenurilor i-a determinat pe dezvoltatorii imobiliari sa se extinda cu proiectele si spre statia de metrou Dimitrie Leonida, Aparatorii Patriei sau comuna Berceni.

Potrivit datelor furnizate de principalele agentii imobiliare care activeaza pe zona de sud a Bucurestiului, blocuri sunt in zona Aparatorii Patriei, o zona in care pana nu demult erau numai case si vile. Mai nou, aici au aparut si constructii in regim de inaltime P+3, P+4 sau chiar P+5 si P+6.

Principalii factori care au contribuit la avantul vanzarilor de garsoniere din zona Berceni

In ultimii 2-3 ani, vanzarile de garsoniere Berceni, de exemplu, au capatat, din nou, elanul pe care l-au avut inainte de 2010.

Printre factorii primordiali care au condus la aceasta spectaculoasa evolutie se numara, in primul rand, existenta de mari centre comerciale, precum Metro, Selgross, Carefour, Praktiker sau Jumbo, dar si pricipalul mall, Sun Plaza, situat in apropierea statiei de metrou Piata Sudului.

Ce nu stiu inca foarte multi dintre bucuresteni este faptul ca in sectorul 4 se gasesc nu mai putin de 5 mari spitale, o serie de cateva zeci de gradinite de stat sau private, scoli generale si mai multe licee.

In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, Oraselul Copiilor, Tineretului si Carol sunt trei dintre principalele parcuri de distractie ale zonei. Zona de sud a Capitalei detine si o suprafata importanta de spatiu verde. Nu mai putin de 634 de hectare se regasesc pe raza sectorului 4.

Pe scurt, agentiile care se ocupa de vanzarile de garsoniere din zona Berceni ofera clientilor o serie de facilitati. Garsonierele sunt construite in perioada 2014-2016 si beneficiaza de finisaje moderne. In plus, ele sunt izolate termic cu polistiren expandat de inalta densitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#garsoniere noi Berceni , #Garsoniere