Cum arata cel mai scump apartament de pe piata imobiliara din New York (Foto)

Miercuri, 01 August 2012, ora 11:43
4240 citiri
Cum arata cel mai scump apartament de pe piata imobiliara din New York (Foto)

O serie de apartamente de lux sunt scoase la vanzare pe piata imobiliara din New York. Printre acestea se numara si un apartament de 8.000 de metri patrati in cladirea CitySpire de pe West 56th Street, anunta New York Times.

Valoarea acestui apartament este estimata la 100 milioane de dolari, fiind cel mai scump de pe piata din New York, are o forma de octagon, sase dormitoare si noua bai, potrivit Business Insider.

Steven Klar, presedintele The Klar Organization, spune ca "oamenii platesc pentru arta, iar acest apartament este ca o opera de arta". Steven Klar a trait in acest apartament timp de 17 ani, dupa ce l-a cumpaat in 1993 la pretul de 4,5 milioane de dolari, complet nemobilat. In prezent, acesta se intinde pe trei etaje si include un apartament special pentru oaspeti.

Locuinta a fost proiectata de catre designerul Juan Pablo Molyneux, membru al Architectural Digest's AD100. Holul de la intrare aminteste de structura Palatului de la Versailles.Locuinta are 135 de ferestre si vedere catre mai multe poduri din New York si Central Park.

Dormitorul principal ocupa un intreg etaj, iar baia principala este decorata cu marmura verde si finisaje din mahon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apartament lux New York, #preturi apartamente New York, #piata imobiliara New York , #Imobiliare lux