FOTO Cum arata cele mai scumpe case din Londra

Miercuri, 27 Noiembrie 2013, ora 10:58
5633 citiri
FOTO Cum arata cele mai scumpe case din Londra
Heath Hall, Bishops Avenue, Londra

Pentru celebritati precum Victoria si David Beckham, 45 de milioane de euro reprezinta un pret corect pentru o resedinta. Mai mult, astfel de extravagante sunt accesibile nu doar vedetelor si persoanelor publice, ci unei intregi categorii de oameni instariti, pentru care exista si o piata pe masura. Business24 iti prezinta un top al "cremei" pietei imobiliare londoneze, una dintre cele mai scumpe din lume.

Heath Hall, Bishops Avenue

77,5 milioane de euro

Pentru suma de 77,5 milioane de euro, poti sa devii posesorul uneia dintre cele mai costisitoare adrese de buletin - Bishops Avenue, situata in suburbiile Hampstead Garden, in nordul Londrei, un loc care geme de bogatasi.

Casa a fost construita de un magnat al zaharului, in 1910 si a intrat in posesia unui magnat imobiliar, pe nume Andreas Panayiotou, care a cumparat vila in 2006, informeaza Daily Mail.

Casa numara 15 dormitoare si 15 bai pline de marmura. In plus, este dotata cu bazin de inot, teren de tenis, cinema, sala de fitness.

Sala de cinema este vopsita in purpuriu si asortata cu canapele de culoarea florii de liliac. Beciurile pot adaposti 600 de sticle de vin de cea mai buna calitate.

Cu toate acestea, nu se inghesuie prea multa lume sa doarma in cele 15 dormitoare, de vreme ce Heath Hall a fost scoasa la vanzare pe piata imobiliara inca din 2011, la un pret de 100 de milioane de euro.

Vila in Campden Hill, Holland Park, vestul Londrei

77 milioane de euro

Casa are noua dormitoare si autorizatii pentru construirea unei case pentru personal si a unui teren de tenis. Cu ajutorul computerului a fost realizata o fotografie care prezinta sala de mese a vilei.

Apartament in Knightsbridge

81 milioane de euro

Pentru suma de 81 milioane de euro iti poti cumpara si un apartament chic in cartierul exclusivist Knightsbridge. Apartamentul este extrem de luxos, fiind alcatuit din doua aripi cu panorama impresionanta: una orientata catre parc si cealalta catre oras.

Vila in Hampstead

58 milioane de euro

O alta vila din cartierul Hampstead este scoasa la vanzare pentru suma de 58 milioane de euro. Decorul este impresionant, are opt dormitoare si in plus, dispune de doua piscine, una interioara si alta exterioara.

Vila St John's Wood, nord-vestul Londrei

45 milioane de euro

Cea mai ieftina casa din top costa 45 milioane de euro, are 11 dormitoare si este situata in St John's Wood. Vila este, de asemenea, dotata cu sala de fitness, piscina, minisala de cinema si un spectaculos tablou cu Jack Nicholson.

#case de lux Londra, #piata imobiliara lux, #cele mai scumpe locuinte , #Imobiliare lux