Ti-ar placea sa ai propriul tau castel in Italia? Iata o varianta

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 00:00
4377 citiri
Ti-ar placea sa ai propriul tau castel in Italia? Iata o varianta
Foto: Luxuryes

Vrei sa te simti ca un adevarat stapan de domenii feudale? O investitie imobiliara in fermecatoarea zona rurala a Italiei te poate ajuta se devi rapid egalul vechilor familii nobiliare din peninsula sudica a Europei.

Vestigiu al unor vremuri de mult apuse, fermecatorul Castello di Tavoleto este pus astazi in vanzare pentru doar 5 milioane de euro, informeaza site-ul Luxuryes.

Situat in oraselul Tavoleto, la doar 20 de kilometri de Rimini, umitorul castel medieval a fost candva si in proprietatea suveranilor pontifi.

Constructia dateaza din secolul al XIV-lea, cand familia lui Sigismondo Malatesta a pus piatra de temelie a acestui magnific edificiu.

Pozitia sa este de invidiat. "Castelul este situat pe varful unui deal si la doar cateva sute de metri de tarmul marii. Este un loc de o linistea tat de profunda incat iti poti auzi ecoul gandurilor", descrie agentul imobiliar Andrea Steffanini.

Intr-adevar, din apropierea castelului sau din turnurile acestuia te poti delecta cu splendida priveliste a Rivierei italiene si cu stralucirea Adriaticii in zilele de vara.

Castelul este intr-o conditie excelenta, in 1960 fiind cumparat de un magnat italian care l-a restaurat complet.

Pretul de vanzare este de 5,2 milioane de euro, ceea ce reprezinta un adevarat chilipir.

In acest moment este folosit pentru a gazdui nunti fastuoase si prezentari de moda, ceea ce iti garanteaza si o recuperare partiala a investitiei.

#investitii imobiliare Italia, #castel vanzare Italia, #pret castel Italia, #piata imobiliara lux , #Imobiliare lux