Cat te costa sa te muti in cele mai cautate cartiere bucurestene

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 08:15
3449 citiri
Cat te costa sa te muti in cele mai cautate cartiere bucurestene

Atunci cand bucurestenii isi cauta locuinte cu chirie se orienteaza ca acestea sa fie in apropierea locului de munca sau in apropierea unor mijloace de transport in comun, dar tin cont si de reputatia zonei.

Conform unei analize a Imobiliare.ro, cele mai cautate cartiere din Bucuresti in materie de inchirieri pe segmentul mediu sunt Drumul Taberei, Militari si Dristor. In aceste zone, datorita faptului ca majoritatea studentilor sunt plecati in provincie, proprietarii de apartamente sunt dispusi sa coboare pretul pentru a ocupa locuinta.

Drumul Taberei

Drumul Taberei este cel mai cautat cartier bucurestean, iar aici chiriile garsonierelor pornesc de la 180 de euro pe luna. Pentru acesti bani, puteti locui intr-o garsoniera de 33 mp, aflata la etajul 4 din 9 al unui bloc construit inainte de '90. In plus, locuinta este complet mobilata.

Cel mai ieftin apartament de doua camere din acest cartier are 48 de metri patrati si costa 210 de euro lunar. Locuinta este decomandata si se afla la etajul doi al unui bloc de patru etaje.

Si la capitolul apartamente de trei camere din aceasta zona gasim o oferta buna. Pentru 250 de euro pe luna, doritorii pot inchiria un spatiu de 68 mp aflat la etajul opt din zece intr-un bloc construit inainte de 1990.

Militari

Cel de-al doilea cartier bucurestean aflat in topul cautarilor este Militari. Aici, chiria cea mai mica este de 150 de euro pentru o garsoniera aflata in complexul rezidential West Gate, la doar doua minute de metrou. Locuinta este mobilata modern, inclusiv bucataria si este dotata cu aer conditionat. Pretul cerut de proprietar este insa conditionat de capacitatea clientului de a achita in avans chiria pentru un an de zile, plus o garantie de 750 de euro care se va returna la expirarea contractului.

Un apartament de doua camere in Militari, de 54 mp, poate fi inchiriat pentru 200 de euro lunar. Imobilul este situat la parterul unui bloc vechi, de noua etaje, este mobilat complet si dotat cu apometre.

Cea mai mica chirie la un apartament de trei camere in Militari este de 290 de euro pe luna. Locuinta are 65 de metri patrati utili si se afla in zona Lujerului, intr-un bloc de 11 etaje, la etajul noua.

Dristor

In cea de-a treia zona populara a Capitalei, cartierul Dristor, cea mai mica chirie este de 100 de euro, suma in care este inclus si costul intretinerii. Garsoniera are insa 14 mp. Locuinta se afla intr-o vila construita in 2000 in zona Ramnicu Sarat.

O garsoniera ceva mai mare, cu o suprafata utila de 35 de metri patrati costa 210 euro pe luna. Imobilul se afla la etajul cinci al unui bloc cu 10 niveluri de pe bulevardul Camil Ressu. Locuinta este dotata cu gresie, faianta si parchet, dar si termopane.

La cateva minute de statia de metro Dristor, se afla un apartament de doua camere, scos la inchiriat cu 240 de euro pe luna. Imobilul are 55 de metri patrati suprafata utila si se afla la etajul sase din zece. Proprietarul cere avansul pe o luna si inca o luna garantie.

In zona Dristor - Ramnicu Valcea, poate fi inchiriat un apartament de trei camere, aflat la parterul unui bloc de zece etaje. Imobilul, cu o suprafata utila de 64 mp, nu este mobilat, dar este renovat recent. Apartamentul are doua balcoane inchise si, conform proprietarilor, se preteaza si unor afaceri mici. Chiria pentru acest apartament este de 330 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#chirii cartiere Bucuresti, #chirii ieftine Bucuresti, #chirii cartiere populare Bucuresti , #Inchirieri apartamente