Cele mai scumpe apartamente de lux din Capitala

Joi, 29 Martie 2012, ora 08:27
7306 citiri
Cele mai scumpe apartamente de lux din Capitala

Cu toate ca piata imobiliara din Bucuresti a fost pusa la pamant de criza economica si financiara, Capitala se mandreste inca cu preturi asemanatoare celor din anii 2007-2008.

Iar astfel de apartamente nu duc lipsa de chiriasi. Fie ca vorbim de bulevardul Aviatorilor, Primaverii sau Dorobanti, astfel de apartamente au aparut parca sa sfideze criza, care se simte in buzunarele romanilor de rand.

Daca te gandesti sa-ti inchiriezi o locuinta de lux in Bucuresti, iata care sunt cele mai luxoase oferte:

Penthouse in zona Herastrau

Este, potrivit portalului imobiliare.ro, cel mai scump apartament din Bucuresti, a carui chirie ajunge la 6.800 de euro/luna.

Cu o suprafata de 450 de metri patrati, penthouse-ul dispune de patru camere, iar fiecare dormitor este prevazut cu baie si dressing. Sufrageria este prevazuta cu bucatarie inchisa, ambele avand vedere spre parc. Dormitoarele, insa, sunt ferite de zgomotul si aglomeratia arterei principale avand terasa pe spate.

Locuinta dispune de o suprafata utila de 450 de mp dispune de aer conditional, parchet, gresie, faianta, termopane.

Apartament in Dorobanti

Pe locul doi in topul celor mai scumpe apartamente de inchiriat se afla un apartament din Dorobanti, pentru care proprietarul cere o chirie de 5.700 de euro/luna. Apartamentul dispune de 309 metri patrati, la care se adauga 44 mp de terase.

Imobilul este complet mobilat si utilat si dispune de trei dormitoare, un living, patru bai, trei dressinguri, o bucatarie si patru terase.

Apartamentul dispune de aer conditionat, parchet, gresie, termopane si gradina. Imobilul, construit in 2009, este situat la etajul unu din trei.

Penthouse in Pipera

Imobilul dispune de o suprafata utila de 380 de metri patrati si ocupa etajele patru si cinci dintr-o cladire finalizata in 2009. Locuinta dispune de trei camere, doua bai, living si terasa.

Apartamentul este complet mobilat si utilat, inclusiv cu jacuzzi si sistem de alarma. Bucataria este ultra utilata cu masina de spalat vase, cafetiera, masina de spat rufe, frigider, robot de bucatarie, TV, Hi-Fi.

Imobilul dispune de videointerfon, paza, administrare si supraveghere video.

Proprietarul cere 4.500 de euro/luna.

Duplex in Titulescu

Pentru 4.000 euro/luna, te poti muta intr-un apartament de patru camere, decomandate, doua bai, patru balcoane, o bucatarie. Apartamentul este situat in imediata apropiere a podului Grant, intr-o suprafata utila de 360 de metri patrati.

Apartamentul se "lauda" cu mobilierul facut la comanda din strainatate, iar accesul in apartament se face diect din lift, intrand intr-o zona de living intima, care este ideala pe timp de iarna, pentru relaxare, datorita semineului care functioneaza pe baza de petrol.

Dormitorul este spatios si luminos, complet mobilat, cu dressing propriu si baie. La acelasi etaj mai exista un dressing ce se poate folosi drept dormitor, o baie, dar si o camera tehnica.

Partea cea mai interesanta a imobilului se afla la ultimul etaj, care este compus dintr-o camera amenajata cu bar, videoproiector, terasa de 160 de metri patrati, jacuzzi, dus extern, sistem audio si lumini de efect.

Apartament in Primaverii

Apartamentul surprinde, in primul rand, prin cele noua camere de care dispune.

Situat intr-o zona curata si linistita, imobilul se preteaza atat pentru rezidential cat si pentru birouri. De aceea, imobilul este mobilat pentru birouri, insa la cerere proprietarul iti poate aduce mobila pentru a putea locui.

Apartamentul este structurat pe doua etaje, primul avand bucatarie trei camere, un open space si o baie, iar cel de-al doilea dispune de patru camere, un open space si o baie. De jur impreujurul imobilului se afla terase spatioase.

Chiria pe luna este de 3.750 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apartamente lux bucuresti, #apartamente scumpe Bucuresti, #penthouse bucuresti, #apartamente Primaverii, #inchirieri apartamente Bucuresti , #Inchirieri apartamente