Bataie pe inchirierea locuintelor in avans

Marti, 31 Iulie 2007, ora 09:05
924 citiri

Cererea pentru inchirierea de locuinte este mare si in aceasta perioada, spre deosebire de anii anteriori, cind se cautau locuinte de la sfirsitul lui august, inceputul lui septembrie. Oferta nu este insa pe masura cererii, deoarece multi proprietari prefera in aceasta perioada sa-si aranjeze locuintele pentru ca peste o luna sa cistige ceva mai mult.

In prezent se constata o stagnare pe acest segment, dar agentii cred ca in aproximativ o luna preturile vor incepe sa creasca. Mai ales ca in prezent cererea este aproape de doua ori mai mare decit oferta.

Cererea mare este, in cazul cartierelor bucurestene, si in prezent, pentru garsoniere si apartamente cu doua camere. Interesant este faptul ca exista solicitanti care sint dispusi sa inchirieze apartamentele de acum, chiar daca se vor muta peste ceva timp acolo. "Am primit deja telefoane de la persoane, studenti si elevi, care vor sa inchirieze de acum locuintele, chiar daca se vor muta in ele peste o luna, cind incepe anul scolar. Vor sa fie siguri ca vor avea unde sa stea", spune Nicu Blaj, managerul agentiei Casa secolului 20.

Continuarea in <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=12726&art=33113&cHash=7feadcd383>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>