Cu toata criza, mall-ull Cotroceni Park se deschide la finele lui 2009

Marti, 03 Februarie 2009, ora 11:34
5336 citiri

AFI Cotroceni Park, unul din cele mai mari centre comerciale in constructie din Romania, a semnat recent contracte cu doi dintre cei mai importanti retaileri internationali, Inditex si grupul Mango si vizeaza deschiderea complexului in ultimul semestru al anului 2009.

Grupul spaniol Inditex, cel mai mare retailer de imbracaminte din Europa, ce cuprinde brandurile Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Zara Home, a inchiriat in cadrul centrului comercial AFI Cotroceni Park o suprafata de aproximativ 4.100 mp. Inditex este prezent in 73 de tari din Europa, Statele Unite, Asia si Africa, avand peste 4.278 de magazine. Brandurile prezente la mall-ul AFI Cotroceni Park vor fi Zara (cel mai mare lant de magazine din portofoliul sau) cu Zara Man si Zara Home, Pull and Bear, Stradivarius, Berska, Oysho si Massimo Dutti. Firma a intrat pe piata din Romania in anul 2004, prin franciza. in prezent, dezvoltarea brandurilor pe piata romaneasca se realizeaza direct.

Celalalt mare retailer international este compania Mango, care a semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de aproximativ 310 mp. infiintat in 1984, Mango are in prezent peste 1.100 magazine in 89 de tari, pe 5 continente: Africa, Asia, Europa si America de Sud si America de Nord. Obiectivul principal al companiei este de a avea un magazin in fiecare oras al lumii.

Cu doua luni in urma, AFI Cotroceni Park a anuntat semnarea unui contract de inchiriere cu renumitul bradul american de articole fashion, BEBE. Printre retelele de retail care vor mai ocupa spatii in centul comercial se numara Cinema City, Domo, Intersport, Mark and Spencer, Holmes Place, Levis, Leonardo, Della Spora si lantul de moda israelian Fox-Weizel. Aproape 75% din suprafata mallului revine diviziei de fashion, iar 10% este destinata restaurantelor, fast foodurilor si spatiilor de relaxare (pationar, cinmea, locuri de joaca pentru copii).

Centrul comercial AFI Cotroceni Park, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, va oferi un mix de branduri foarte bine structurat, avand o capacitate de 250 magazine pe langa un hypermarket real, 20 de Sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), spatii de recreere si 2.500 locuri de parcare. Investitia totala se ridica la peste 300 milioane de euro. in prezent, proiectul se afla in plin proces de constructie, deschiderea centrului comercial fiind stabilita pentru ultimul semestru al anului 2009.

#cotroceni, #mall, #park, #shopping , #Inchirieri