Premiera pe piata mallurilor: primul Atrium Center, deschis la Arad

Marti, 23 Martie 2010, ora 16:22
1811 citiri
Premiera pe piata mallurilor: primul Atrium Center, deschis la Arad

Primul mall Atrium Center din Romania a fost inaugurat, marti, la Arad, valoarea investitiei fiind de peste 70 milioane euro, transmite corespondentul NewsIn.

Conform oficialilor Atrium Center, mall-ul se deschide cu peste 50 de magazine functionale, 92 la suta din suprafata inchiriabila fiind deja ocupata, iar in perioada imediat urmatoare isi vor incepe activitatea si celelalte.

'Am avut in vedere sa cream cel mai bun mix de chiriasi, pentru a acoperi cele mai variate nevoi. Din perspectiva designului, a functiunilor comerciale, a accesibilitatii si a vizibilitatii l-am conceput pentru a fi un mall de referinta, unul dintre cele mai bune din Romania. Atrium Center are o suprafata inchiriabila de 30.000 de mp, care reflecta cererea pentru spatii de inchiriere pe care o estimam pentru urmatorii 5-7 ani", a declarat Adina Calinescu, country manager Atrium Centers.

Oficialii au mai anuntat ca la sfarsitul lunii august se va deschide in mall si Cinema City, cel mai mare cinema multiplex din vestul tarii si primul de acest fel in Arad.

Cinematograful va avea zece sali de proiectie, care vor permite inclusiv proiectia filmelor 3D.

Prin deschiderea sa, Atrium Center a generat peste 1.500 de noi locuri de munca.

"Valoarea totala a investitiei se ridica la peste 70 de milioane de euro.

Am ales Aradul ca primul oras in care sa realizam primul proiect Atrium Centers in Romania, deoarece consideram ca este unul dintre cele mai importante orase din zona, care merita sa aiba o astfel de investitie.

Am venit aici cu intentia de a crea un proiect care este o mare contributie pentru comunitate si un punct de reper in viata economica, sociala si culturala a aradenilor. Nu am facut nici un compromis in calitatea proiectului si a implementarii lui, desi criza i-a fortat pe unii dintre competitorii nostri sa recurga la astfel de compromisuri", a declarat Michael Israeli, managing partner Atrium Centers.

Lucrarile de constructie la Atrium Center Arad au inceput in august 2008, iar suprafata totala construita este de 68.000 de metri patrati, incluzand un parking de peste 1.000 de locuri.

Cei de la Atrium Center Arad au afirmat ca 92 la suta din suprafata inchiriabila este deja contractata si estimeaza ca peste 95 la suta din suprafata inchiriabila va fi ocupata pana la sfarsitul anului 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mall, #atrium, #center, #investitie, #malluri , #Inchirieri