TriGranit: Nu se mai pot inchiria malluri aflate doar pe hartie

Joi, 17 Septembrie 2009, ora 09:38
1241 citiri
TriGranit: Nu se mai pot inchiria malluri aflate doar pe hartie

Compania de dezvoltare imobiliara TriGranit, controlata de Sandor Demjan, cel mai bogat om de afaceri maghiar, spune ca in piata imobiliara nu mai pot fi semnate tranzactii cu proiecte aflate pe hartie, deoarece exista o acuta lipsa de incredere intre investitori, banci si chiriasi.

"Nu se mai pot inchiria malluri de pe hartie. Poti vorbi cu retailerii, sa le explici, dar pana nu vad constructia nu isi asuma deschiderea magazinelor. Exista o criza de incredere la nivelul intregii regiuni (Europa Centrala si de Est), iar singurele dovezi pe care poti sa le prezinti pentru a arata ca esti o firma sanatoasa sunt legate de proiectele pe care continui sa le dezvolti", a declarat pentru ZF Arpad Torok, directorul de dezvoltare al companiei.

TriGranit numara pe piata locala aproximativ 60 de angajati, implicati in administrarea centrelor comerciale Polus Center din Cluj, Euromall Pitesti si Armonia Center din Arad, precum si in dezvoltarea mallului Polus Center din Constanta, a carui finalizare este programata in aproximativ un an.

#malluri, # constructie, # inchiriere, # imobiliare , #Inchirieri