BCR reduce dobanzile la credite negarantate de nevoi personale nou acordate in lei

Luni, 03 Mai 2010, ora 14:49
1265 citiri
BCR reduce dobanzile la credite negarantate de nevoi personale nou acordate in lei

BCR reduce, incepand de luni, cu peste doua puncte procentuale ratele de dobanda fixa pentru creditele in lei negarantate de nevoi personale nou acordate, astfel incat dobanzile la imprumuturile Divers Extra variaza intre 7,5% pe an si 11%.

Anterior, dobanzile pentru creditele de nevoi personale Divers Extra BCR in Lei erau cuprinse intre 9,9% si 13,25%.

Decizia de reducere a dobanzilor a fost luata in corelatie cu trendul descrescator al costului de finantare al bancii, precum si cu politica BNR privind dobanda de politica monetara, noteaza banca intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Divers BCR este un credit nenominalizat, disponibil in lei si in valuta, in suma maxima de 20.000 de euro (sau echivalentul in lei).

Acordare creditului se realizeaza fara aport propriu, garantii sau ipotecarea unui imobil, iar perioada de scadenta este de maxim zece ani.

BCR, membra a grupului austriac Erste, are in prezent 665 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

Totodata, banca are instalata cea mai mare retea nationala de ATM-uri si POS-uri, respectiv peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale instalate la comercianti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bcr, #credite, #dobanzi , #Ipoteca