Verida credit a lansat un imprumut pentru locuinte de 30 ani, in dolari

Luni, 27 Iulie 2009, ora 12:18
1006 citiri
Verida credit a lansat un imprumut pentru locuinte de 30 ani, in dolari

Verida Credit IFN a lansat un imprumut pentru achizitia de locuinte, in dolari americani, pe o perioada maxima de 30 de ani, cu o dobanda de 10,87% pe an, suma rambursata lunar fiind aceeasi pe toata perioada contractului, a anuntat, luni, compania de credite ipotecare.

Clientii pot plati anual, in avans, maxim 5% din valoarea creditului, se arata intr-un comunicat al Verida Credit,informeaza Mediafax.

Totodata, acestia pot stabili nivelul ratei lunare, prin sistemul de alegere a dobanzii, care le permite sa influenteze dobanda creditului contractat, in functie de planurile lor pe termen scurt si lung.

"Acest produs ofera clientilor protectie impotriva actualei si viitoarei volatilitati a pietelor financiare. In contextul economic actual, posibilitatea de a putea opta pentru un credit pe 30 de ani cu dobanda fixa este o oportunitate imensa", a declarat directorul general al companiei, Carmen Retegan.

Cu un capital social de 25,51 milioane de lei, compania si-a inceput activitatea in luna iulie a anului trecut, avand in prezent peste 40 de angajati si sucursale in Bucuresti si Iasi.

Societatea de credite ipotecare este controlata in proportie de 99,99% de Ipocredit Holing Olanda, care a fost infiintata de Old Lane, un fond de investitii al grupului financiar american Citi.

Presedintele companiei, Dorian Klein, detine 0,0001% din titluri.

Verida Credit estimeaza ca va acorda, pana la finele anului, circa 600 de credite.

#credite, #dobanda, #capital social , #Ipoteca