Top: Cele mai mari chirii din Bucuresti

Luni, 21 Mai 2012, ora 08:14
3612 citiri
Top: Cele mai mari chirii din Bucuresti

In tarile dezvoltate, inchirierea apartamentului este un mod de viata pentru majoritatea locuitorilor, spre deosebire de Romania, unde toti vor sa fie proprietari. Exista aici insa si extrema: persoane care isi permit chirii lunare mai mari decat salariul unui director.

Bucuresti, micul Paris, este orasul unde poti cumpara o garsoniera cu peste 100.000 de euro sau unde poti plati o chirie, pentru un apartament de patru camere, de 3.000 de euro.

Cine-si permite un astfel de apartament, care costa 36.000 de euro pe an? Cei care isi permit o astfel de chirie dau acesti bani pentru un apartament foarte spatios, situat in zona Dorobanti. Apartamentul se afla intr-un imobil nou si dispune de trei dormitoare, un living generos de 65 mp si o terasa de jur imprejurul apartamentului.

Imobilul se preteaza atat pentru rezidenta cat si pentru sediul unei companii. Spatiul este situat la nivelul trei intr-un imobil S+DS+P+4. Fiecare nivel are un singur apartament. Imobilul este dotat cu lift, garaje cu acces telecomanda, acces intrare cu cartela magnetica, centrala termica proprie si supraveghere video.

Apartamentul are o suprafata utila de 225 mp si a fost construit in anul 2005. Vezi oferta.

Tot cu 3.000 de euro poate fi inchiriat un alt apartament, tot de patru camere, in zona Herastrau, care are o suprafata utila de 163 mp. Vezi oferta.

Bucataria acestui apartament are 72 mp, mai mare aproape decat un apartament standard de trei camere. Dormitoarele au suprafete de 17, respectiv 16 mp. Apartamentul este dotat cu doua bai de 8,4 si 7,5 mp. Bucatariile sunt complet utilitate si mobilate.

Apartamentul are inclus un loc de parcare in subsolul imobilului.

Zonele Dorobanti si Herastrau nu sunt singurele in care poti gasi un apartament de inchiriat cu 3.000 de euro. Un astfel de apartament, un duplex cu patru camere, se poate inchiria in zona Pache Protopopescu. Apartamentul are o suprafata utila de 256 mp si face parte dintr-un imobil construit in anul 2009.

Daca 3.000 de euro poate parea o suma imensa pentru inchirierea unui apartament in Bucuresti, preturile pot ajunge si mai sus. Spre exemplu, pentru un apartament exclusivist de patru camere, cu vedere spre Parcul Herastrau, unde exista un singur vecin pe etaj, chiria ajunge la 6.800 de euro.

Apartamentul este atat de mare incat s-ar putea juca un meci de fotbal in interiorul sau. Are 450 mp, iar blocul in care se afla a fost construit in anul 2007. Vezi detaliile ofertei.

#apartamente Bucuresti chirii, #cele mai mari chirii Bucuresti, #preturi apartamente Bucuresti 2012, #chirie bucuresti , #Oferte imobiliare