Criza a umflat profiturile Primariei lui Oprescu

Marti, 11 August 2009, ora 10:09
1106 citiri
Criza a umflat profiturile Primariei lui Oprescu

Criza a umflat profiturile Primariei Capitalei. Pentru ca nu mai au bani de altceva, romanii merg tot mai des in parcurile din Bucuresti, fie sa admire pasarile exotice, fie sa se dea cu hidrobicicleta sau cu vaporasul, fie sa isi duca puradeii la strand sau pe un teren de sport.

Astfel, incasarile Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) s-au triplat, comparativ cu anul trecut.

"Veniturile ALPAB din activitatea de agrement in primele sapte luni ale acestui an au crescut de trei ori, fata de aceeasi perioada a anului trecut, astfel ca pana in luna iulie 2009, incasarile din vanzarile de bilete in zonele de agrement administrate de ALPAB au fost de 1 355 255 lei, fata de aceeasi perioada din 2008, cand s-au inregistrat venituri de 428 704 lei", arata reprezentantii ALPAB.

Acestia estimeaza pentru perioada urmatoare ca incasarile din agrement sa depaseasca de cinci ori sumele incasate anul trecut, in functie de durata sezonului calduros.

"Administratia Lacurilor depune toate eforturile in a oferi servicii performante si in a imbunatati calitatea parcurilor si a strandurilor", a declarat Radu Popa, director ALPAB.

In aceasta perioada strandurile aflate in administrarea ALPAB - Dambovita, Berceni si Giulesti - se afla in plina activitate. De asemenea, pe lacul Herastrau se pot face plimbari sau traversari cu vaporasul sau salupa.

Costul pentru o plimbare cu vaporasul este 5 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii si pensionari. La stranduri accesul pentru adulti este 10 lei, iar pentru copii si pensionari 3 lei.

Strandul Dambovita se afla in zona Pietei Crangasi, are in functiune 3 bazine pentru adulti si 2 bazine pentru copii si 3 terenuri de sport. Facilitatile strandului Berceni sunt 2 bazine - unul pentru adulti si altul pentru copii, alaturi de terenuri de baschet, fotbal si tenis.

Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, iar la nivel internaţional, restaurante KFC în Republica...
#criza, #profit, #prima, #casa, #parcuri , #Prima casa