Fiscul, executor in programul "Prima casa"

Sambata, 30 Mai 2009, ora 00:17
3770 citiri
Fiscul, executor in programul "Prima casa"

In programul "Prima casa", restantierii vor fi pusi la zid de ANAF. Teroarea din partea bancilor care ii pot da oricand afara din case pe cei care nu-si pot plati, timp de mai multe luni, ratele creditelor ipotecare contractate este inlocuita, in programul "Prima casa", cu teroarea statului.

Astfel, daca persoanele care si-au luat un imprumut de la banca, garantat de stat, pentru un apartament si nu il mai pot achita, vor avea de-a face direct cu Fiscul. Vor fi executate silit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pentru a recupera banii platiti de stat bancilor, ne-a declarat Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM).

Fondul de garantare este institutia prin care se va derula intregul program, lansat de autoritati pentru a dezgheta piata imobiliara, pentru a relansa sectorul constructiilor, dar si pentru a le permite romanilor sa-si cumpere o prima locuinta.

Declaratie la notar ca nu ai alta casa Bogdan Dragoi, secretar de stat in Ministerul Finantelor, unul dintre artizanii programului "Prima casa", a declarat, ieri, intr-o discutie pe HotNews. ro, ca "daca (debitorii - n.r.) nu isi platesc ratele, casa va fi executata dupa 90 de zile, iar Ministerul Finantelor va intra in posesia casei, urmand sa o valorifice sau sa-si consolideze fondul locativ".

#fisc, # prima, # casa, #anaf , #Prima casa