Locuintele ieftine mai au putin si "ies" din Capitala

Luni, 20 Iulie 2009, ora 00:34
1940 citiri
Locuintele ieftine mai au putin si "ies" din Capitala

Garsonierele de 36.000 de euro "se refugiaza" la intrarile in Bucuresti. In rest, preturile pornesc de la 50.000 de euro.

Bucurestenii s-au calcat pe picioare la primul targ de imobiliare cu locuinte care pot fi achizitionate prin programul guvernamental "Prima casa". Dupa o plimbare printre standuri, ei au descoperit insa ca preturile mici sunt valabile pentru unitati locative situate la marginea sau chiar usor in afara orasului, in zone cu acces dificil si aspect neingrijit.

ezvoltatorii spun ca promotiile afisate sunt limitate si spera ca, in timp, pretul sa reinceapa sa creasca. Ieri, coplesiti de multimea care se adunase la intrare cu o ora inainte de deschiderea ultimei zile a targului, organizatorii sperau sa ajunga la 15.000 de vizitatori, dupa ce in primele doua zile inregistrasera 8.000 de persoane.

Ei sustin ca la targ s-au incheiat peste 200 de precontracte. "Dezvoltatorii ne-au spus ca au fost si clienti care erau gata sa achite cash", spune Cosmin Ivan, agent de vanzari Project Expo. Chiar daca au impartit nenumarate pliante, expozantii spun ca asta nu le garanteaza vanzarea. "Au fost multi prospecti, nu clienti. Vom vedea rezultatele in perioada urmatoare", afirma George Ploponeanu, consultant imobiliar Neocasa.

#prima, #casa, #targ, #imobiliar , #Prima casa