Oferte pentru o casa noua: masini si discounturi de grup

Sambata, 19 Decembrie 2009, ora 09:41
1795 citiri
Oferte pentru o casa noua: masini si discounturi de grup

Cine si cum a vandut locuinte in noile complexuri rezidentiale in acest an de criza? Dezvoltatorii care au reusit sa vanda ceva locuinte pot fi numarati pe degete. De exemplu, clientii Be Igloo au achizitionat locuinte cu avans pornind de la 10%, cu rate pe mai multi ani, apeland sau nu la programul "Prima Casa".

In cadrul ansamblului Lotus Cismigiu, clientii au fost atrasi de locatie, facilitati, precum si discounturile oferite in aceasta perioada.

"Nu cred ca oamenii au fost decisiv influentati de masina cadou oferita, dar a fost modalitatea noastra de a ne selecta clientii", a declarat Avi Postelnik, presedinte Smart Holding.

In cazul proiectului Green City, oferta s-a adresat rudelor, prietenilor sau colegilor de serviciu care isi cumpara case in aceeasi zi, fiecare beneficiind de un discount de 1.000-1.500 de euro.

"Nu doar discountul a fost cel care i-a motivat pe locatari sa cumpere impreuna, ci si dorinta de a-si crea propria comunitate in Green City, de a avea aproape prietenii si rudele. Am facut, in acest fel, aproximativ 30% dintre tranzactii si clientii au fost incantati de aceasta idee", a declarat Carmen Petcu, director de marketing Green City.

"Multi cunoscuti au o retinere in a cumpara case in afara Bucurestiului pentru ca se tem ca nu ar mai ajunge suficient de usor si suficient de des in oras, la o intalnire cu prietenii. Eu am rezolvat aceasta problema aducandu-mi prietenii aici", spune Lucian Ignat, care impreuna cu trei prieteni a cumparat un modul de patru unitati locative in Green City.

La produsul Avantaj Grup de la Green City au apelat si familiile care au dorit sa locuiasca in apropierea copiilor lor. "De fapt, noi nu ne cautam casa, dar copiii nostri cautau, au descoperit acest ansamblu, care ne-a placut din primul moment si am decis sa ne mutam langa ei.

Pentru noi, marele avantaj va fi relatia cu nepotii, pentru ca vom fi aproape de ei si vom putea sa le oferim sprijinul nostru, si cred ca la batranete reciproca va fi valabila, iar ei vor deveni la randul lor un sprijin pentru noi", a spus Mariana Feodot, care a achizitionat o casa Neva Standard.

#case, #apartamanete, #masini, #discount , #Prima casa