Succesul "Prima Casa" aduce majorarea plafonului pentru Millenium Bank

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 13:30
1612 citiri
Succesul "Prima Casa" aduce majorarea plafonului pentru Millenium Bank

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a majorat plafonul acordat Millennium Bank pentru credite "Prima Casa" la 25 milioane euro, de la 20,8 milioane euro, a anuntat duminica banca. Totodata, banca are in lucru solicitari de credite prin programul "Prima Casa" in valoare de 14 milioane de euro.

"Oferta Millennium Bank de credite Prima Casa se bucura de succes, motiv pentru care am solicitat si ne-a fost aprobat de catre Fondul National de Garantare un plafon mai mare pentru acordarea de finantare in cadrul acestui program", a declarat directorul pentru dezvoltarea produselor de retail la Millennium Bank, Eliza Erhan.

Millennium Bank a inceput sa acorde credite "Prima Casa" in luna august. Banca percepe, pentru creditul "Prima Casa" o dobanda variabila calculata ca suma dintre Euribor la trei luni si o marja de 4%.

Clientii beneficiaza de gratuitate in privinta comisioanelor de analiza si de acordare, iar costul evaluarii locuintei este suportat de catre banca.

FNGCIMM a anuntat, la inceputul acestei luni, ca guvernul va retrage 220-280 milioane euro de la 7-8 banci implicate in programul "Prima Casa", care au consumat foarte putin din plafonul garantiilor atribuite si va redistribui sumele bancilor care au acordat cele mai multe credite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#prima casa, #millenium , #Prima casa