Ontanu cere desfiintarea constructiilor din Zona Arena

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 16:41
4427 citiri
Ontanu cere desfiintarea constructiilor din Zona Arena

Primarul sectorului 2 Neculai Ontanu a somat, miercuri, SC Arena Invest SRL sa desfiinteze toate constructiile din Zona Arena din strada Barbu Vacarescu nr.164D pe motiv ca nu au autorizatie de constructie si alte avize necesare, decizia fiind luata in urma unor sesizari ale locuitorilor din zona, precizeaza Mediafax.

Primaria Sectorului 2 informeaza, miercuri, ca mai multi locuitori din zona au reclamat atat poluarea fonica, in special dupa orele 22.00, dar si aglomerarea strazii Barbu Vacarescu cu autovehicule sau cu pietoni.

"Locuitorii din cartierul Floreasca au mai sesizat ca desi spatiile verzi din zona au fost infrumusetate ele au fost distruse, iar holurile de bloc au fost transformate in toalete publice", mai precizeaza sursa citata.

Primaria sectorului 2 a notificat miercuri societatea Arena Invest SRL pentru desfiintarea constructiilor si pentru sistarea oricarei activitati la arena de spectacole.

"Primaria Sectorului 2 a aplicat o amenda pentru ridicarea constructiilor fara autorizatie si a dispus intrarea in legalitate insa proprietarul terenului nu s-a conformat masurilor dispuse. Stim ca si autoritatile municipale au aplicat, de asemenea, o amenda, probabil vom astepta decizia instantei pentru a demola cladrile", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Neculai Ontanu.

In ultima perioada, la Zona Arena au avut loc mai multe evenimente artistice, printre care Ciuc Summer Fest (16 - 18 iulie), unde capete de afis au fost Faithless, Pink Martini si Gary Moore, dar si concerte sustinute de Massive Attack, trupa Aerosmith, dar si Bob Dylan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#arena, #autorizatie, #constructii, #desfiintare , #Proprietari