Bucurestenii se muta in nord, prefera ansamblurile rezidentiale

Luni, 04 Mai 2015, ora 14:49
2183 citiri
Bucurestenii se muta in nord, prefera ansamblurile rezidentiale
Foto: European Times

Finalizarea unor noi proiecte imobiliare de catre dezvoltatori a generat o crestere a vanzarilor de apartamente noi in zona de nord a Capitalei.

Conform datelor transmise Business24 de agentia imobiliara Palace Estate, in primele trei luni ale anului au fost vandute sau rezervate 70% dintre apartamentele scoase la vanzare de catre agentie in cadrul ansamburilor din aceasta zona.

Printre cele mai cautate proiecte rezidentiale se numara City Point Residential, complex rezidential alcatuit din patru cladiri.

Doua dintre aceste cladiri au fost, deja, vandute in proportie de 80%, respectiv 100%, in timp ce un alt bloc din cadrul complexului, ce va fi finalizat in primavara anului viitor, este rezervat in proportie de 15%.

In cadrul ansamblului City Point Residential, preturile pornesc de la 88.000 euro fara TVA pentru apartamentele cu 2 camere si 113.000 euro fara TVA pentru apartamentele cu 3 camere.

Un alt proiect de succes este Liziera, unde gradul de ocupare al celor 176 de apartamente este de 66%.

Aici, preturile apartamentelor de trei camere cu suprafete de pana la 244 mp variaza intre 102.000 euro si 165.000 euro fara TVA. Apartamentele de 4 camere au suprafete de pana la 280 mp si costa intre 153.000 si 180.000 euro fara TVA.

"Observam o crestere a interesului reprezentantilor segmentului de cumparatori middle management, pe fondul flexibilizarii conditiilor de creditare ale dezvoltatorilor si al adaptarii preturilor la nevoile tinerelor familii.

Zona de nord a Capitalei ramane o piata dinamica, cu foarte multe proiecte in dezvoltare care urmeaza a fi date in folosinta pana la finalul acestui an.

Principalul avantaj al zonei ramane proximitatea fata de cele mai importante companii multinationale si centrele private de invatamant prescolar si primar recunoscute pentru excelenta in programele educationale" spune Yaniv Dahan, CEO Palace Estate.

Pana la finalul anului, in nordul Capitalei urmeaza sa fie date in folosinta alte cinci proiecte imobiliare, cu aproximativ 1000 de apartamente disponibile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#complex rezidential nord Bucuresti, #preturi apartamente complez rezidential nord Bucuresti , #Rezidential