Flanco isi muta magazinul din Baneasa in Sun Plaza

Joi, 07 Ianuarie 2010, ora 12:48
1690 citiri
Flanco isi muta magazinul din Baneasa in Sun Plaza

Importatorul si distribuitorul de electronice, electrocasnice si IT&C, Flanco International, va inchide magazinul situat in Baneasa, relocandu-l incepand cu luna februarie in centrul comercial Sun Plaza, se arata intr-un comunicat remis joi de companie.

Conform reprezentantilor companiei, inchiderea magazinului din Baneasa se va finaliza in aceasta saptamana. Motivul relocarii unitatii este necesitatea amplasarii acesteia intr-o zona cu trafic comercial mult mai mare.

"Ne asteptam la un trafic mult mai mare in centrul comercial Sun Plaza, fiindca vorbim in primul rand despre o zona rezidentiala cu potential comercial insuficient exploatat pana acum, in care se simtea nevoia unui astfel de parc de retail", a declarat directorul general adjunct al Flanco International, Adrian Olteanu.

Potrivit companiei, investitia necesara pentru deschiderea magazinului presupune un efort financiar minim din partea companiei, in contextul in care o mare parte din mijloacele fixe si din stocul de marfa urmand sa fie relocate din magazinul din Feeria.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#flanco, #sun, #plaza, #baneasa, #magazin , #Rezidential