Gica Popescu construieste un hotel si o cladire de birouri

Joi, 02 Decembrie 2010, ora 13:48
2501 citiri
Gica Popescu construieste un hotel si o cladire de birouri

Omul de afaceri Gica Popescu vrea sa inceapa anul viitor constructia unui hotel de patru stele in Bucuresti, investitie estimata la 22 milioane de euro, si sa dezvolte alaturi de un asociat o cladire de birouri, proiect de 11 milioane de euro, precizeaza Mediafax.

Constructia hotelului, amplasat langa Primaria Sectorului 1, ar putea incepe la sfarsitul lunii ianuarie si s-ar putea incheia in toamna anului 2012, a declarat fostul fotbalist, dupa o conferinta de presa.

Totodata, proiectul pe segmentul office ar putea fi initiat in vara anului viitor. 

Ambele investitii includ si valoarea terenurilor, a precizat Popescu.

"Nu se pot face investitii numai din banii castigati din fotbal", a spus fostul sportiv. Popescu a adaugat ca bancile au incredere in relatia cu el, dar sunt foarte putine institutii bancare dispuse sa finanteze proiecte imobiliare in aceasta perioada.

Omul de afaceri este asociat, impreuna cu alti doi investitori, in firma Doldora Capital, care a dezvoltat centrul comercial Doldora Bazaar din apropierea Pietei Rahova din Bucuresti, printr-o investitie de zece milioane de euro. Faza a doua a proiectului, estimata la 20 de milioane de euro, este programata sa inceapa in 2011.

Asociatii lui Popescu din firma Doldora Capital sunt Marius Roatesh si George Saguna, fiecare detinand 37,5% din capital.

Cei doi vor sa inceapa in a doua parte a anului viitor un proiect rezidential de 500 de apartamente, in zona de Vest a Capitalei, si asteapta raspunsul lui Popescu privind implicarea in aceasta investitie, estimata la 25 de milioane de euro.

#birouri, #cladiri, #gica, #hotel, #investitie, #popescu , #Rezidential