Grup Constructii Vest investeste 15 milioane de euro intr-un proiect rezidential in statiunea Olimp

Miercuri, 09 Aprilie 2008, ora 13:29
1903 citiri
Grup Constructii Vest investeste 15 milioane de euro intr-un proiect rezidential in statiunea Olimp

Grup Constructii Vest va investi 15 milioane de euro intr-un proiect rezidential cu peste 100 de locuinte de vacanta in statiunea Olimp, au declarat miercuri, pentru NewsIn, reprezentantii companiei, prezenti la Targul Imobiliar National (tIMOn). Proiectul Olympus Holiday va cuprinde doua imobile cu apartamente de vacanta, si ulterior si restaurante, baruri, spatii comerciale, club spa, piscine si locuri de parcare. Primul imobil construit, Olimpus Blue Tower, va avea o inaltime de 15 etaje, va ingloba 107 apartamente, din care 65 vor avea doua camere, 39 vor dispune de cate trei camere, iar la etajele superioare vor exista si trei locuinte de tip penthouse.


Lucrarile proiectului imobiliar din statiunea Olimp au fost demarate inca de anul trecut, iar locuintele vor avea ca termen de finalizare sfarsitul lunii aprilie a anului viitor. Proiectul este prezentat in cadrul Targului Imobiliar National, care mai lanseaza pe piata, in premiera, alte cinci ansambluri rezidentiale atat in capitala cat si in provincie.


Ultima expozitie a editiei de primavara a tIMOn se va desfasura intre 9-13 aprilie la World Trade Center Bucuretti si va prezenta publicului peste 15.000 de locuinte in Bucuresti, pe Valea Prahovei, pe litoral, dar si in strainatate in tari precum Bulgaria, Spania, Egipt si Brazilia. Potrivit organizatorilor, compania Admedia Consulta, in urma expozitiei din luna martie a acestui an, dezvoltatorii prezeti la targ au avut vanzari de peste 20 milioane de euro.