Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Topul celor mai dinamice zone rezidentiale

Topul celor mai dinamice zone rezidentiale

Cele mai multe oferte de vanzare pentru apartamente din Bucuresti au fost anuntate in cartierul Titan, desemnat cea mai dinamica zona rezidentiala din Bucuresti. Cartierul Titan este urmat de Militari si Dristor, precizeaza imobiliare.ro care a intocmit topul celor mai dinamice zone rezidentiala din tara, luand in calcul trei variabile principale: numarul total de oferte existente in piata pentru fiecare din zonele analizate, numarul ofertelor nou intrate in piata in perioada data, respectiv numarul iesirilor in aceeasi perioada (intervalul 1 septembrie - 31 octombrie 2010.

Bucuresti

Cea mai dinamica zona din Capitala este Titan unde in intervalul septembrie - octombrie au aparut 353 de oferte imobiliare noi, ceea ce a dus la un numar total de 2.506 de apartamente de vanzare. Pe locul doi se afla zona Militari, cu un numar total de 1.611 oferte.


Aici au aparut si cele mai multe oferte nou introduse in piata in intervalul analizat (506). 


Cu un numar total de 1.452 de oferte, din care 361 au fost introduse in ultimele doua luni, cartierul Dristor ocupa locul al treilea. 


Pe locul patru se situeaza cartierul Drumul Taberei cu un numar total de 1.160 de oferte, din care 352 au aparut in intervalul analizat, in timp ce pozitia a cincea este ocupata de zona Berceni cu un numar de 861 de apartamente scoase la vanzare, 277 dintre ele fiind introduse in piata in aceasta toamna.


Clasamentul este continuat de zonele Crangasi, Tineretului, Iancului, Unirii si Colentina. 


Timisoara 


Cu un numar total de 198 de apartamente scoase la vanzare in aceasta toamna, dintre care 75 au fost introduse in piata in ultimele doua luni, zona Lipovei este cea mai activa zona rezidentiala din Timisoara.


Locul doi este detinut de zona Aradului, cu un numar total de 189 de oferte, urmata de Girocului cu 129 de oferte.

Brasov 


Cartierul Astra conduce detasat clasamentul celor mai dinamice zone imobiliare din Brasov. In prezent, aici exista 574 de oferte in segmentul rezidential, mai mult de o treime dintre acestea, 205 oferte, fiind introduse in piata in intervalul septembrie-octombrie. 


Pe locul doi se situeaza cartierul Racadau cu 208 de apartamente de vanzare, urmat de Tractorul cu 194 de oferte disponibile in aceasta toamna. 


Cluj-Napoca, Iasi si Constanta 


Cea mai dinamica zona din Cluj-Napoca este cartierul Manastur cu un numar total de 237 de oferte care vizeaza vanzarea de apartamente. 


Topul celor mai dinamice zone din municipiul Cluj-Napoca este continuat de cartierul Marasti si zona Zorilor. In Iasi, cele mai multe oferte se gasesc in zonele Tatarasi, Alexandru cel Bun si Nicolina, in timp ce zona cea mai dinamica din Constanta este Tomis Nord.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1702 ori