Tri Investments a platit 15,5 mil euro pentru o parte din Perla Residence

Miercuri, 24 Iunie 2009, ora 14:51
1234 citiri
Tri Investments a platit 15,5 mil euro pentru o parte din Perla Residence

Fondul de investitii britanic Tri Investments a platit 15,5 milioane de euro pentru o parte din complexul rezidential Perla Residence, potrivit unui comunicat remis miercuri de casa de avocatura DLA Piper, care a intermediat tranzactia, potrivit NewsIn.

Fondul de investitii britanic a preluat 69 de unitati rezidentiale din Perla Residence, plus parcari si curte interioara, precum si o cota parte din dreptul de proprietate asupra terenului.

Perla Residence este construit de subsidiara locala a grupului grecesc Morfi S.A , Crown Constructions, langa lacul Pipera. Ansamblul are 85 de apartamente, 3 vile si alte facilitati aferente unui complex rezidential de lux, precum parcare subterana, club si sali de fitness.

Tranzactia, care este cea mai mare de pe piata rezidentiala din Romania de la inceputul anului, s-a realizat prin intermediul diviziei de investitii imobiliare a Tri Investments, Salamanca Capital, de consilierea juridica ocupandu-se echipa condusa de Alin Buftea din cadrul biroului DLA Piper din Bucuresti.

"Finalizarea acestei tranzactii este un semnal pozitiv in legatura cu interesul, inca actual, aratat de fondurile de investitii straine pentru piata locala de real estate.

Este de asteptat ca tranzactii care acum sunt on-hold sau al caror ritm de finalizare a fost simtitor incetinit din cauza blocajului financiar sa fie dezghetate sau accelerate in a doua parte a anului ca urmare a restructurarii sau revizitarii portofoliilor externe detinute de fondurile de investitii active in Romania, sau ca urmare a aparitiei unor modalitati alternative de finantare", a declarat Alin Buftea.

Biroul DLA Piper Romania, condus de Marian Dinu, este format din 17 avocati si este activ pe piata din Romania din noiembrie 2008.

DLA Piper este unul dintre liderii mondiali din domeniul serviciilor juridice, avand peste 3.700 de avocati in 67 de birouri in 29 de tari din Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii.

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
#investitii, #dezvoltator, #perla, #milioane, #euro , #Rezidential