Un mall de 158 milioane de euro va fi construit in capitala

Vineri, 19 Octombrie 2007, ora 08:06
1022 citiri
Un mall de 158 milioane de euro va fi construit in capitala

Danya Cebus Ltd., filial? a companiei Africa-Israel Properties Ltd., a obtinut un contract de 158 milioane de euro pentru construirea unui mall in zona Cotroceni din Capitala, a scris joi publicatia israeliana Globes.

Cotroceni Park Mall, proprietate a companiilor Africa-Israel Properties Ltd si New Century Holdings Capital (SUA), se va intinde pe o suprafat? de 200.000 metri p?trati.

Companii importante, precum Marks and Spencer, Levis, Leonardo, Della Spora, sau cinematografele IMAX au promis deja c? vor deschide magazine in cadrul noului mall.

Compania Africa Israel Investments functioneaza din 1934, fiind in prezent listata la bursa din Tel Aviv, cu un capital de circa trei miliarde de dolari.

Africa Israel are, prin divizia AFI Europe, proiecte rezidentiale de 500 milioane euro in Capitala pentru urmatorii trei ani. AFI a investit 77,5 milioane euro pentru achizitia unui teren de 155.000 metri patrati al fabricii Laromet pentru a construi 5.000 de locuinte.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.