Fratii Cristescu investesc 20 de milioane de euro intr-un complex de birouri in Timisoara

Luni, 01 Iulie 2013, ora 13:11
2935 citiri
Fratii Cristescu investesc 20 de milioane de euro intr-un complex de birouri in Timisoara
Sursa foto: opticabusinesspark.ro

Fratii Emil si Marius Cristescu, proprietarii grupului Bega, investesc aproximativ 20 de milioane de euro in constructia unui complex de patru cladiri de birouri la Timisoara, prima dintre acestea, cu o suprafata de 5.000 de metri patrati, urmand sa fie inaugurata luni.

Proiectul, numit Optica Business Park, va avea o suprafata de 21.000 de metri patrati si va fi inaugurat in mai multe etape, pana la sfarsitul anului 2015.

Prima cladire, cu o suprafata de 5.000 de metri patrati, a presupus o investitie de 3,5 milioane de euro si va fi inaugurata luni. O parte din bani (40%) provin din fonduri europene, 30% din surse proprii si 30% din credite bancare.

In primul trimestru al anului viitor va fi deschisa si cea de-a doua cladire de birouri, care va avea 6.000 de metri patrati si va costa 6,5 milioane de euro.

"In afara de aceste doua cladiri, vom mai construi pana la sfarsitul lui 2015 alte doua in acelasi complex, care vor cumula 10.000 de metri patrati si vor costa aproximativ 10 milioane de euro. Astfel, proiectul Optica Business Park va ajunge sa aiba 21.000 de metri patrati de spatii de birouri, in urma unei investitii totale de 20 de milioane de euro", a declarat, pentru Mediafax, Emil Cristescu, vicepresedintele grupului Bega.

Prima dintre cele patru cladiri va fi inaugurata luni, la ora 16:00, in prezenta ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a prefectului de Timis, Eugen Dogariu, a presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin si a primarul Timisoarei, Nicolae Robu, potrivit unui comunicat transmis de grupul Bega.

Fratii Cristescu mai detin in Timisoara spatii de birouri care acopera peste 10.000 de metri patrati.

Bega Grup cuprinde 16 societati comerciale din domenii diferite, de la industria miniera, constructii de masini, la imobiliare si turism.

#spatii birouri Timisoara, #investitii imobiliare Timisoara, #Optica Business Park Timisoara, #investitii imobiliare fratii Cristescu , #Spatii birouri