Proiect de birouri de 52.000 de metri patrati in Cluj-Napoca

Miercuri, 01 August 2012, ora 16:23
2160 citiri
Proiect de birouri de 52.000 de metri patrati in Cluj-Napoca

Un proiect de birouri de 52.000 de metri patrati va fi dezvoltat in Cluj-Napoca de catre fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI) si omul de afaceri Ovidiu Sandor. Birourile vor fi construite pe un teren al fostei fabrici Tricotajul Somesul, iar lucrarile vor incepe anul acesta.

Terenul a apartinut firmei Atrium Real Estate, care intentiona sa construiasca un proiect mixt, de retail, birouri si spatii hoteliere.

"Lucrarile la cel mai mare complex de birouri din Ardeal, cu o suprafata inchiriabila totala de 52.000 metri patrati, vor incepe in acest an, imediat dupa obtinerea autorizatiei de constructie, urmand a fi finalizate pana in 2015. Proiectul de birouri va include si o zona de servicii si spatii de retail, va fi construit pe bulevardul 21 Decembrie, pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Somesul", au anuntat reprezentantii celor doi parteneri.

Lucrarile la prima etapa a complexului, cu o suprafata inchiriabila de 19.000 metri patrati, vor incepe in acest an si vor fi finalizate in prima parte a anului 2014.

Finantarea acestei etape va fi asigurata exclusiv din surse proprii ale partenerilor.

Printre cele mai recente activitati de investitie si dezvoltare ale grupului NEPI se numara Ploiesti Shopping City, dezvoltat in parteneriat cu Carrefour Property, proiect care va fi inaugurat in luna noiembrie a acestui an, Pitesti Retail Park, Floreasca Business Park si City Business Centre Timisoara, achizitionat in februarie 2012 de la omul de afaceri Ovidiu Sandor.

Antreprenorul Ovidiu Sandor a dezvoltat proiectul City Business Centre Timisoara, cel mai mare complex de birouri de clasa A din afara Bucurestiului.

#investitii piata imobiliara Cluj, #Cluj Napoca spatii birouri, #Ovidiu Sandor investitie Cluj, #NEPI Ovidiu Sandor proiect , #Spatii birouri