Soravia a finalizat reconversiea hotelului Starlight Suites in spatii de birouri FOTO

Marti, 20 Mai 2014, ora 14:00
1559 citiri
Soravia a finalizat reconversiea hotelului Starlight Suites in spatii de birouri FOTO

Soravia Group a finalizat procesul de reconversie a hotelului Starlight Suites din cadrul Metropolis Center in spatii de birouri. Noul corp, denumit Metropolis Bravo, are o suprafata inchiriabila de 5.500 de metri patrati si dispune de finisaje si dotari standard incadrate in clasa B+.

Reconversia hotelului a fost dictata de conditiile din piata, in contextul in care perspectivele privind spatiile de birouri de pe piata imobiliara din Bucuresti sunt pozitive. Valorificarea pontentialului unei cladiri istorice din zona centrala a Bucurestiului a dus la decizia de a transforma hotelul in spatii de birouri. Investitia s-a ridicat la aproximativ 1 mil. de euro si a presupus adaptarea spatiilor la cele mai noi standarde din industrie.

"Prin Metropolis Bravo venim cu o oferta complementara spatiilor actuale. Noile spatii de birouri sunt un mix intre clasa B+ ca specificatii tehnice si clasa A ca amplasare. Practic, ne putem adresa acum unei categorii de clienti pe care nu o puteam deservi in trecut, acei clienti care isi doresc o prezenta in centrul Bucurestiului, dar care nu pot plati o chirie prime. Astfel, prin proiectul Metropolis Bravo le oferim o chirie atractiva, cu 25% mai mica fata de pretul zonei, intr-o cladire istorica, reper arhitectural", a declarat Lorenz Tragatschnig, Managing Director Soravia Romania.

Metropolis Center are o suprafata totala inchiriabila de 19.000 de metri patrati

Complexul multi-functional Metropolis Center dispune acum de o suprafata totala inchiriabila de 19.000 de metri patrati, dintre care 11.000 mp sunt destinati spatiilor de birouri de clasa A, in corpul Metropolis Alpha iar 5.500 mp sunt destinati birourilor de clasa B+, in corpul Metropolis Bravo, la care se adauga zona de retail si restaurante.

Din totalul spatiilor de birouri din Metropolis Bravo, 65% sunt disponibile spre inchiriere, 35% fiind deja contractate de clienti noi cat si de clienti existenti care si-au extins operatiunile in centru. Metropolis Alpha este inchiriat in proportie de 95-100%.

"Ne propunem ca in continuare sa crestem gradul de ocupare al Metropolis Center, avand in vedere ca suntem deja in negocieri avansate pentru inca 20-30% din spatiile noi. Avem asteptari optimiste si pana la sfarsitul anului ne dorim sa avem in portofoliu clienti pentru majoritatea spatiilor disponibile", a mai declarat Lorenz Tragatschnig.

#metropolis center, #hotel reconversie, #birouri metropolis , #Spatii birouri