Cand se deschide mall-ul de langa Arena Nationala - oficial

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 13:53
2806 citiri
Cand se deschide mall-ul de langa Arena Nationala - oficial
Foto: Mega Mall

Mega Mall, centrul comercial din vecinatatea Arenei Nationale, va fi inaugurat in luna mai desi initial investitorul anuntase ca inaugurarea va avea loc in data de 23 aprilie.

" (...) pentru ca ne dorim sa pastram cele mai inalte standarde de calitate NEPI, am decis programarea datei oficiale de deschidere la jumatatea lunii mai", a declarat Sorin Scintei, Project Manager in cadrul NEPI (New Europe Property Investments).

Mai exact, este vorba despre o zi de joi, 14 mai, au anuntat reprezentantii fondului sud-african de investitii NEPI.

Planuri pentru Mega Mall

Cu o suprafata totala de 230.000 de metri patrati construiti, Mega Mall ramane cel mai ambitios proiect de retail de pe piata locala.

Demarat in urma cu doar 1 an si 2 luni, centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania include elemente unice si impresionante de arhitectura, printre care peste 3.000 de metri patrati de vitrine cu o inaltime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale, cu o suprafata totala de peste 750 metri patrati, precum si doua luminatoare masive ce acopera 1.500 de metri patrati.

"Atat design-ul mall-ului, cat si conceptul magazinelor din interior sunt singulare pe piata romaneasca. Momentan se finiseaza in cel mai mic detaliu elemente unice in Romania, a caror constructie este foarte laborioasa, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar si vitrinele din sticla ale magazinelor, cu inaltimea de 14 metri. Toate spatiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificarii", a completat reprezentantul NEPI.

Ce magazine va gazdui Mega Mall

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre care se afla si cele mai mari reprezentante din Romania ale unor branduri renumite. Printre retailerii care vor ocupa spatii generoase se regasesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger si Musette.

La Mega Mall, bucurestenii vor descoperi o zona de entertainment diversificata: un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept deloc de joaca pentru copii.

Zona de entertainment cuprinde si un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea in direct transmisiuni sportive si se vor putea bucura de concerte live, organizate pe o scena speciala.

Tot in cadrul sports bar-ului, bucurestenii se vor recrea in zonele de bowling pentru adulti si pentru copii si vor putea lua masa in spatiul de dining si de lounge, ce ofera meniuri cu specific american. Mega Mall cuprinde si un casino, deschis 24 de ore din 24.

Zona de food court va ocupa un spatiu impresionant de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate cu specific international precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe.

Clientii Mega Mall vor avea la dispozitie un total de 3000 de locuri de parcare, 1000 dintre acestea aflandu-se pe acoperisul complexului, ce poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.

Cine este NEPI

NEPI este cel mai mare investitor din Romania, cu expertiza in dezvoltarea si managementul centrelor comerciale, ce detine proprietati in Europa Centrala si de Est.

De-a lungul anilor, fondul de investitii a stabilit in Romania noi standarde in constructia, managementul si dezvoltarea proiectelor de retail, oferind cel mai prolific mediu de business pentru partenerii sai.

Din portofoliul NEPI fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu Jiu si alte centre comerciale atat in tara, cat si in Serbia si Slovacia.

NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.

#Mega Mall, #Mega Mall Pantelimon, #Mega Mall Arena Nationala, #inaugurare mall Arena Nationala , #Spatii comerciale