Ce afaceri ieftine se pot face pe timp de criza

Vineri, 10 Iulie 2009, ora 10:00
2863 citiri

Chiar daca conditiile economice au ramas in continuare dificile, exista cateva afaceri ieftine in care puteti sa investiti si sa aveti si succes in acelasi timp.

Ieftinirea chiriilor la spatiile comerciale va ofera oportunitatea sa demarati o afacere cu o suma cuprinsa intre 5.000 si 35.000 de euro.

De exemplu puteti investi in francize "low cost" daca nu aveti o experienta vasta in business.

Cele mai cautate sunt francizele de alimentatie, cum ar fi Gogoseria Fitosica (investitie de circa 6.000 de euro), Piadineria dr. Gusto (peste 15.000 de euro), patiseria Auguri (3.500 de euro), restaurantele La Mama (peste 35.000 euro), Ana Pan (circa 35.000 euro) si altele.

O alta investitie ieftina o reprezinta magazinele online. Veti avea nevoie de o suma de peste 10.000 de euro si o idee buna. 

Energia este principalul domeniu care ar putea atrage investitii in economia romaneasca, de aceea merita investit aici si pe timp de criza.

In Romania, in afara de eoliene, unul dintre domeniile de investitii cu potential foarte mare este biomasa. Foliile pot fi aplicate pe calculator, astfel consumul energetic scade cu 30%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#afaceri, #criza, #spatii comerciale, #investitii, #energie, #consum energetic , #Spatii comerciale