Cea mai scumpa artera comerciala se afla in Hong Kong. Pe ce loc e Magheru

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 17:55
2011 citiri
Cea mai scumpa artera comerciala se afla in Hong Kong. Pe ce loc e Magheru

Ierarhia mondiala, in ceea ce priveste cele mai scumpe artere comerciale, s-a schimbat. Causeway Bay, din Hong Kong, a detronat Fifth Avenue din New York si a pus capat, astfel, suprematiei bulevardului american. Bulevardul Magheru, din Capitala, a coborat de pe locul 46, pe 52.

Pe Causeway Bay, din Hong Kong, spatiile de retail se inchiriaza cu 22.307 euro pentru metru patrat, anual. Chiria pe luna, pentru un metru patrat, se ridica la 1.859 de euro, noteaza Cnbc. Bulevardul din Hong Kong se afla pe prima pozitie in top, dupa ce Fifth Avenue a ocupat acest loc timp de 11 ani consecutivi.

In New York, spatiile se inchiriaza cu aproximativ 21.200 de euro pe luna, noteaza Cnbc. Pe pozitia trei in clasamentul global se afla Avenue des Champs-Elysees din Paris. In metropola pariziana chiria pentru spatiile comerciale ajunge la 9.500 de euro, pentru un metru patrat, lunar.

Potrivit companiei de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield, Bulevardul Magheru ocupa locul 52, in clasamentul celor mai scumpe artere comerciale din lume, in conditiile in care chiria perceputa in aceasta zona se ridica la 720 de euro pe metru patrat pe an, respectiv 60 de euro pe luna, conform Mediafax.

#bulevardul Magheru chirii magazine, #artera comerciala Magheru, #top bulevarde lume, #artera comerciala scumpa, #cumparaturi Magheru, #chirie spatiu comerciala , #Spatii comerciale