Incep lucrarile la primul complex de birouri la standarde internationale din Transilvania

Marti, 12 Februarie 2013, ora 12:40
2365 citiri
Incep lucrarile la primul complex de birouri la standarde internationale din Transilvania
Sursa foto: www.isdc.ro

New Europe Property Investments (NEPI) si Ovidiu Sandor au demarat lucrarile la proiectul "The Office", un complex de birouri din Cluj-Napoca cu o suprafata inchiriabila totala de 54.000 metri patrati.

"The Office" se construieste pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Somesul. Lucrarile la prima etapa a complexului, cu o suprafata inchiriabila de 19.000 metri patrati, vor dura 14 luni. Finantarea acestei etape va fi asigurata exclusiv din surse proprii ale partenerilor.

The Office va fi primul complex de birouri din Transilvania care va respecta cu adevarat standardele internationale prevazute pentru clasa A in ceea ce priveste conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitatile, parcajele si eficienta energetica. Proiectul va fi livrat in intregime pana in 2016 si va avea o certificare BREEAM de cladire verde.

"Unul dintre principalele noastre avantaje in atragerea chiriasilor este o caracteristica a cladirii gandita special pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate in ceea ce priveste suprafetele inchiriabile si posibilitatile de extindere. Practic, proiectul permite amplasarea a pana la 1.000 de persoane pe nivel, intr-un singur open space, in cazul in care o companie ar avea o asemenea nevoie", a spus Martin Slabbert, CEO NEPI.

Interesul ridicat pentru The Office este manifestat atat de multinationalele din sectorul IT&C, zona serviciilor financiare sau firme de engineering deja prezente in Cluj-Napoca, cat si din sfera operatorilor de servicii.

Printre cele mai recente activitati de investitie si dezvoltare ale grupului New Europe Property Investments plc, se numara centrul comercial Ploiesti Shopping City, dezvoltat in parteneriat cu Carrefour Property, proiect care a fost inaugurat in luna noiembrie a anului trecut, Pitesti Retail Park, Promenada Mall din Braila, iar pe partea de birouri, Floreasca Business Park, precum si City Business Centre Timisoara care a fost achizitionat de Grup in februarie 2012.

Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timisoara, cunoscut la nivel national in special pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre Timisoara, cel mai mare complex de birouri de clasa A din afara Bucurestiului. Ansamblul este situat in zona centrala a orasului si, odata finalizat, va include 5 corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B, C si D, cu o suprafata totala de 34.000 mp inchiriabili, urmand ca lucrarile de constructie la ultima unitate sa inceapa in 2013.

#complex birouri Cluj Napoca, #complex birouri NEPI Cluj, #complex birouri Cluj Napoca Sandor , #Spatii comerciale