Neocity face investitii uriase pentru un proiect imobiliar pe litoralul romano-american

Vineri, 15 Iunie 2007, ora 03:00
1003 citiri

Grupul Neocity controlat de investitori israelieni, va construi, in parteneriat cu o alta companie, un proiect imobiliar cu locuinte si spatii comerciale in apropiere de lacul Siutghiol din judetul Constanta, dupa o investitie de 160 milioane euro, potrivit publicatiei israeliene Globes.

Proiectul din judetul Constanta se va desfasura pe o suprafata construita de 300.000 de metri patrati. Reprezentantii companiei asteapta ca din vanzarea spatiilor sa obtina circa 200 de milioane de euro. Cele doua companii vor detine parti egale din proiect.

"Prin castigarea acestei licitatii ne-am consolidat pozitia pe piata romaneasca. Credem ca judetul Constanta are un potential foarte mare de dezvoltare prin prisma amplasamentului bazelor NATO in regiune si a ofertelor turistice", a declarat presedintele Neocity, Ehud Ben-Shach.

Neocity Group a anuntat investitii de un miliard de euro pentru Romania, in perioada 2006 - 2009. Compania dezvolta, prin intermediul subsidiarei Neocity Group Romania, mai multe proiecte in Constanta si Bucuresti.

Neocity Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari care activeaza pe piata romaneasca. Grupul, care a intrat pe aceasta piata in 1999, a anticipat progresele pe care Romania le va inregistra pe piata imobiliara.

In prezent, Romania este situata pe primul loc in lista proiectelor de investitii imobiliare ale Neocity Group, care se deruleaza in Israel, in tarile Europei Centrale si de Est (Cehia, Ungaria, Polonia), Canada si in Africa.